Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 26 Mai 2020 - 26420 vizitatori azi
Campania electorala, un prilej de a fi mai aproape de oameni si a le cunoaste problemele.

Debutul campaniei electorale constituie pentru fiecare candidat, un moment de analiza a activitatii trecute si viitoare, analiza care daca nu este facuta la modul temeinic si realist, conduce in multe situatii la risipa resurselor, gestionarea lor haotica si la o expunere nefavorabila pe termen lung.

 Chiar daca nu este placut sa recunoastem, cumulul unor astfel de situatii a provocat degradarea spatiului politic romanesc si saturatia resimtita de cetateni atunci cand vine vorba de parveniti si agitatie inutila, in goana de a dobandi capital de imagine cu orice pret.

 Am ajuns la o etapa a vietii in care simt ca pot oferi solutii cu discernamant, pentru ca am avut rabdarea necesara de a ma forma temeinic si de a dobandi o experienta care sa ma recomande. Am invatat de la parintii mei, de la dascalii si elevii mei, de la superiori si nu in ultimul rand de la oameni simpli, care au investit incredere in mine. Sperantele si nazuintele lor m-au determinat sa candidez pentru Senatul Romaniei, cu scopul de a contribui la un viitor mai sigur si mai bun.

 In consecinta, mi-am propus pentru aceasta campanie sa raman la fel, adica sa fiu echilibrat si sa-mi desfasor activitatile asa cum am facut-o intotdeauna, cu calm si responsabilitate. Din acest motiv, am hotarat ca startul campaniei sa-l  dedic comunei Micesti, un loc drag, ce mi-a oferit mereu tihna. Linistea si caldura oamenilor de la tara mi-au fost intotdeauna exemplu si m-au incarcat pozitiv. Deplasarile in judet au fost o constanta pe parcursul timpului, iar acum, simt o reala bucurie sufleteasca observand ca multa lume ma cunoaste si ma incurajeaza in demersul meu.

 In speranta ca aceasta campanie, indiferent de rezultat, va ramane un exercitiu util pentru noi, urez tuturor candidatilor, mult succes.

 

Dorin Dobra

Candidat Colegiul I Senat, Bistrita-Nasaud

0 comentarii1834 vizualizări11 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0