Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Iulie 2020 - 12450 vizitatori azi
Comunicate politice ARD. Ma rog pentru sufletele USL-istilor.

Am aflat din presa ca sambata, 17.11.2012, o delegatie a USL compusa din primul ministru al Romaniei, presedintele Senatului si ministrul agriculturii a fost prezenta la Bistrita cu ceva treburi. Tot din presa am aflat ca, raspunzand ingrijorarilor legitime ale populatiei legate de prabusirea nivelui de trai sub guvernarea dezastruoasa a USL, acestia au dat un singur raspuns, ceva de genul ca i-a incurcat Ioan Oltean si nu i-a lasat sa faca treaba. Sa raspunzi la suferintele si saracia aduse romanilor de guvernarea haotica si incompetenta a USL doar cu un atac la persoana vorbeste de la sine despre nivelul politic al acestora.

 Avind in vedere manierele politice de mahala ale reprezentantilor USL, numai o minune dumnezeiasca ar putea sa le inchida bistritenilor ochii atat de tare  incat sa nu vada cita mizerie morala si umana ascund uselistii sub discursurile gaunoase si manipulatoare!

 Eu ma rog pentru sufletele lor!

   Ioan Oltean - Presedinte ARD Bistrita-Nasaud

 

 

Pe 12 mai 2012, adica prea recent ca sa fi uitat deja, seful uselistilor bistriteni, domnul Emil Radu Moldovan, afirma cu tarie cum ca "imi doresc ca incepand de acum, indiferent de nume, acel om care s-a angajat sa faca o cariera in functie publica sa lase partidele in pace, isi pot lansa singure candidatii".

Consecvent principiului uselist "una spunem si alta facem", domnul Emil Radu Moldovan, cu ocazia lansarii candidatilor uselisti pentru alegerile din 9 decembrie, a umplut Sala Polivalenta cu functionari publici de toate rangurile, din judet si de la centru. Oricine are un dram de ratiune ar trebui sa se infioare in fata imaginii partidului - stat, pe care ne-au aratat-o uselistii.

Primejdia partidului - stat si a totalitarismului rinjeste de sub mastile de campanie ale uselistilor. In dispretul legii, principiilor democratice si impotriva propriilor declaratii publice, USL intoarce Romania inapoi in comunism.

Si, ca cetatenii sa nu aiba cumva sansa sa se exprime altfel decit in interiorul disciplinei de partid, domnii de la USL au venit cu presa de la Bucuresti dupa ei, exact ca pe vremea lui Adrian Nastase!

Oricine are un dram de ratiune ar trebui sa simta un fior rece pe sira spinarii vazind ca istoria se repeta iar sansele la normalitate ale Romaniei si ale acestui popor greu incercat se naruiesc sub loviturile cinice ale USL. Suntem complet izolati in Europa de catre USL si intorsi cu fata spre Moscova intr-un exercitiu al singurului fel de politica pe care il stie si l-a aplicat stanga romaneasca in ultimii douazeci de ani: comunismul cu fata umana altoit pe un pic de democratie originala. 

Domnule Emil Radu Moldovan, ne permitem sa va citam din nou. "Fiecare trebuie sa ne asumam anumite lucruri, nu putem sta sub masca unei functii, sa fim si politicieni si inalti functionari. Odata cu instalarea Guvernului Ponta se pune punct acestui dualism".

Incercam din rasputeri sa intelegem daca exista vreo legatura intre ceea ce spuneti si ceea ce faceti!

  Departamentul de imagine si comunicare

                ARD Bistrita-Nasaud

0 comentarii1834 vizualizări18 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0