Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 29 Martie 2020 - 9836 vizitatori azi
Candidatul ARD pt. COLEGIUL 2 CAMERA DEPUTATILOR.

Candidatul ARD-PDL pe Colegiul 2 Camera Deputatilor, profesorul Vasile Marc si-a inceput oficial campania electorala. Locatia aleasa a fost una cat se poate de simbolica, Vasile Marc intalnindu-se cu cetatenii din comuna Tarlisua.

Sustinut indeaproape de primarul acestei localitati, Vladut Axente Purja, candidatul ARD a stat de vorba cu satenii, foarte multi dintre acestia felicitandu-l pentru decizia de-a candida pentru un loc de deputat in Camera Deputatilor. Om al locului, Vasile Marc le-a marturisit consatenilor ca il onoreaza increderea lor si ca are incredere ca vor vota cu inima pe data de 9 decembrie.

"Imi sunteti dragi, atat de dragi! Din acest motiv pornesc campania electorala de aici, pentru a spune tuturor cetatenilor din Colegiul 2 ca Tarlisua este un fel de kilometru 0 al inceputului schimbarilor din judetul Bistrita-Nasaud. Stiti ca in viata mea am tinut cont de trei mari valori: Biserica, Familia si Scoala", a spus Vasile Marc in fata consatenilor sai. In periplul sau prin comuna Tarlisua, Vasile Marc a mai aratat celor veniti sa-l vada si sa-l asculte ca obiectivul sau major este modernizarea Drumului 171, Uriu-Caian-Spermezeu-Agries, legatura cu Maramuresul, "deoarece aceasta zona, de unde provin si eu, este o zona cu un potential economic mare, daca s-ar realiza aceasta lucrare".

De asemenea, Vasile Marc l-a asigurat pe primarul Vladut Axente Purja de tot sprijinul si logistica sa in vederea de realizari de proiecte europene care sa aduca bani pentru dezvoltarea acestei localitati atat de frumoase si cu oameni primitori.

 

Biroul de presa.

 

0 comentarii2072 vizualizări19 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0