Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 4472 vizitatori azi
Clubul "Floris" pune Bistrita pe harta mondiala a dansului sportiv. Desfiintarea Romaniei. DANIEL SUCIU "Un politician corect si o speranta pentru viitor".

Clubul de Dans Sportiv "Floris" din Bistrita, condus de antrenorul Florica Budusan, va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Formatii, competitie gazduita de orasul Stuttgart (Germania).

Formatia "Retro Project" a obtinut locul I si titlul de campioana nationala si la editia din acest an, fapt care demonstreaza ca la Bistrita performanta dansului sportiv devine deja o traditie. De altfel, Floris este la a doua participare la un campionat mondial, anul trecut reusind o clasare in primele zece, iar pentru aceasta editie obiectivul este urcarea pe podium.

Marti seara, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, si consilierul judetean Adriana Doina Pana au participat la repetitia finala, cu public, pentru a-i incuraja pe tinerii bistriteni.

"Va urez mult succes la acest concurs de anvergura mondiala. Este o mandrie pentru noi ca un club bistritean reprezinta Romania. Va felicit pe voi toti, pe doamna Florica Budusan, si speram sa va putem sprijini activitatea pe viitor", a transmis presedintele Emil Radu Moldovan.

Consilierul judetean Doina Pana s-a bucurat ca multi dintre membrii formatiei sunt fosti elevi care prin munca, ambitia lor, traduse in rezultate deosebite, onoreaza nu doar Bistrita, ci si Romania.

"Traiesc un sentiment de bucurie sa va revad pe multi dintre voi, fosti elevi, si sunt onorata de faptul ca sportivii bistriteni reprezinta Romania pe cele mai importante scene ale lumii. Felicitari pentru toate titlurile obtinute si sunt convinsa ca si in Germania veti obtine un rezultat pe masura. Noi avem obligatia sa sustinem performanta si sa promovam acea Romanie care da valori in sport, arta, economie, informatica", a pus Doina Pana, candidatul USL pentru functia de deputat in Colegiul 1.

  Biroul de presa al USL BN

USL BISTRITA-NASAUD

 


 

Extremistii maghiari ne propun "recompunerea cadrului imperial", adica desfiintarea Romaniei.

Proiectul de federalizare a Romaniei reprezinta cel mai mare pericol public lansat vreodata de extremistii maghiari, de vreme ce acestia propun, cu subiect si predicat, "recompunerea cadrului imperial care ar transforma in state membre "tarile" existente inaintea marilor unificari. Astfel s-ar putea naste federatia Moldovei, a Transilvaniei si a Tarii Romanesti".

Se doreste asadar intoarcerea Romaniei nu doar inaintea Marii Uniri de la 1918, ci si inainte de unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, adica aruncarea statului roman in Evul Mediu, sub dominatia "imperiilor".

Daca vom mai tolera asemenea atacuri la integritatea Romaniei, ne vom trezi in cel mai scurt timp cu propuneri de desfiintare a statului roman doar pentru ca nu corespunde ambitiilor de expansiune ale unui stat vecin sau cu ambitiile politice ale unor extremisti maghiari care nu au alt viitor decat actiunile anti-romanesti.

Opinia publica si autoritatile trebuie sa sanctioneze drastic asemenea derapaje care incalca grav Constitutia Romaniei si care afecteaza buna convietuire de care romanii dau dovada in privinta tuturor minoritatilor nationale.

 

Bogdan Diaconu

Candidat USL.

 

 

 

 

 

Este capabil si vrea sa puna umarul la reconstructia unei Romanii puternice. Vasile Daniel Suciu, candidatul USL la Camera Deputatior pe Colegiu 2, vrea sa demonstreze ca generatia sa poate schimba Romania.

Fost jurnalist in presa locala si corespondent pentru presa nationala, in anul 2007 ia o decizie care ii va schimba definitiv viata: se inscrie intr-un partid politic si se transforma din spectator in actor al societatii in care traieste. Dupa aproape un an de zile in care a fost director al Cancelariei Prefectului, Daniel Suciu a hotarat sa lucreze alaturi de deputatul Radu Moldovan, al carui consilier a fost pana in luna iunie a acestui an. Suciu a fost si o voce puternica a Opozitiei in Consiliul Judetean, sesizand neregilile unui sistem discretionar.

 "Romania mea este cea a oamenilor normali, a muncitorilor, pensionarilor si tinerilor"

Daniel Suciu provine dintr-o familie cu venituri medii, dar care a investit in educatia copiilor. Daniel este de profesie politolog, fiind absolvent al sectiei de Stiinte Politice din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu si a masteratului in management politic al Scolii de studii academice postuniversitare "Gheorghe Sincai" din Bucuresti. Alaturi de fratele sau, actualmente cadru didactic universitar si absolvent al Universitatii Oxford, Daniel Suciu a invatat inca de mic valoarea bunului simt si a responsabilitatii.

"Stiu problemele cu care se confrunta pensionarii, pentru ca si mama mea este pensionara, cunosc indeaproape problemele tinerelor familii, pentru ca si eu mi-am intemeiat de curand o familie, cunosc problemele tinerilor parinti pentru ca si eu sunt tatal a doi copii. M-am implicat in politica si vreau sa demonstrez ca tinerii, generatia mea, pot sa schimbe Romania, si nu spun cuvinte mari. Bistritenii au nevoie de oameni care sa ii reprezinte, care sa se lupte pentru ei. Din acest motiv vreau sa merg in Parlamentul Romaniei, vreau sa fac auzita vocea romanilor simpli, care muncesc zi de zi pentru a-si intretine familia".

 "Sistemul de sanatate trebuie refacut din temelii"

Cand vine vorba de sistemul de sanatate, Daniel Suciu are o opinie cat se poate de pragmatica si de transanta. "Pentru a oferi cu adevarat sprijin batranilor care nu isi permit medicamente voi sustine compensarea medicamentelor in mod real cu 90%, pentru pensionarii cu pensii sub 1000 de lei. Totodata, pentru reducerea costurilor medicamentelor voi sustine infiintarea unei Companii Farmaceutice Nationale, care sa se construiasca pe nucleul Fabricii Antibiotice Iasi si care sa integreze toate centrele farmaceutice de stat din Romania, printre care Departamentul de Vaccinuri de la Institutul Cantacuzino.  Astfel, statul roman va putea oferi medicamente subventionate unui numar cat mai mare de cetateni, prin reducerea costurilor de achizitie al medicamentelor din afara tarii."

Daniel Suciu propune solutii si pentru ca resursa umana de calitate din sistemul medical sa ramana in tara. Acesta propune o schema de reduceri fiscale si stimulente pentru medici si personalul medical, pentru a reduce numarul celor care au studiat pe banii statului roman si care acum, din lipsa motivatiei financiare, tind sa isi puna cunostintele in slujba altor natiuni.

 "Am inceput sa reparam nedreptatile. Este doar inceputul"

Daniel Suciu crede ca masurile luate de Guvernul USL in cele cateva luni reprezinta doar inceputul unui proiect mai amplu. "Guvernul USL a dat banii inapoi bugetarilor si pensionarilor. Si va mai da pentru a-i ajuta pe romani. Este doar inceputul. In limitele bugetului, pensiile trebuie indexate asa cum prevede legea. De asemenea, va trebui sa gandim o noua abordare pentru modernizarea sistemului de asistenta sociala, accentul urmand sa fie pus pe protectia familiei".

 Biroul de presa al USL BN

USL BISTRITA-NASAUD

 

 

0 comentarii2415 vizualizări21 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0