Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 04 Iulie 2020 - 10660 vizitatori azi
Liviu M. Rusu capul tuturor relelor din CJ BN !?

Consilierii judeteni PSD Daniel Suciu, Adrian Moldovan si Mihail Muresan au organizat o conferinta de presa in cadrul careia au prezentat o serie de neajunsuri din cadrul Consiliului Judetean in special o serie de nereguli imputabile executivului CJ.

 Daniel Suciu a declarat ca presedintele CJ - Liviu M Rusu s-a inconjurat de cunostinte si rude aici fiind dat exemplu ginerele sau si fata primarului din Nuseni, angajati in cadrul CJ la un proiect cu finantare europeana.

 Liviu Rusu este acuzat ca a facut concedieri masive in cadrul C.J.  desi a promis ca nu va face acest lucru, iar pe deasupra a facut si o ilegalitate crasa cand l-a concediat pe liderul de sindicat, adica chiar pe omul ce era ales sa ii apere pe salariati de abuzurile lui Liviu Rusu.

            Acelasi consilier judetean Daniel Suciu il mai acuza pe Liviu Rusu ca a permis vicepresedintelui CJ Luca Iancu  si arhitectului judetului Victor Michiu sa faca concurenta neloiala si sa fie in conflict de interese cu Consiliul Judetean deoarece sotiile lor au beneficiat de bani publici si lucrari prin CJ. In acest sens au fost date ca si exemple reabilitarea termica a Spitalului Judetean, unde cele doua doamne au facut se pare proiectarea de cateva miliarde de lei vechi, la fel si la renovarea sediului CJ.

 

 

Marius V. Chiuzan.

0 comentarii2086 vizualizări24 noiembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0