Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 25 Iulie 2021 - 14587
Manifestul Initiativei "Romania Liberala".

Organizatia Bistrita-Nasaud a Partidului Forta Civica saluta cu entuziasm Manifestul Initiativei "Romania Liberala", considerand ca este un alt pas important in unificarea adevaratei drepte liberale. "Este cat se poate de evident ca aceasta initiativa vrea sa atraga in jurul ei pe toti cetatenii care au o gandire cu adevarat liberala. Cu siguranta, noi nu putem fi decat de acord cu faptul ca cei care au facut public acest manifest sustin ca solutia nu poate veni decat prin asumarea si promovarea valorilor dreptei clasice: libertatea politica si economica a persoanei si responsabilitatea fat? de societate si semeni, incurajata prin valorile conservatorismului moral", declara Gavrila Urs, presedintele FC B-N.

 Avand in vedere aceasta situatie, Partidul Forta Civica B-N face inca un apel catre toti cetatenii cu gandire liberala din judetul Bistrita-Nasaud sa stranga randurile si sa se alature Fortei Civice, pentru ca, asa cum se arata in Manifestul Initiativei "Romania Liberala", "Partidul National Liberal, formatiunea politica de la care romanii asteapta, in primul rand, asumarea si promovarea valorilor liberalismului clasic, a abandonat aceste valori. Partidul National Liberal a ajuns prizonierul intereselor unei persoane decise sa sacri?ce inclusiv statul de drept si drumul occidental al Romaniei pentru a-si indeplini obiectivul politicianist".

 Suntem siguri ca aceste realitati politice vor trezi la realitate pe toti bistritenii care voteaza cu adevarata dreapta, pe toti cei care si-au pierdut increderea in PNL sau care se simt alaturi de Manifestul Initiativei "Romania Liberala".

Impreuna vom trage Romania pe dreapta!!!

 

Departamentul de comunicare - Partidul Forta Civica Organizatia Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2352 vizualizări24 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0