Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 06 Iulie 2020 - 13570 vizitatori azi
Alegeri in Organizatia Judeteana TSD B-N.

Sambata 27 aprilie a.c, in Aula Universitatii Babes-Bolyai, extensia Bistrita, din Strada Andrei Muresanu, nr. 3-5, va avea loc conferinta de alegeri a Organizatiei Judetene TSD Bistrita-Nasaud. Evenimentul, ce va incepe la ora 16:00, il va avea ca invitat pe Ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, presedintele TSD Romania. Alaturi de acesta, va mai fi prezenta si doamna Adriana Doina Pana, Ministrul delegat pentru dialog social si Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, domnul Emil Radu Moldovan, precum si o serie de invitati din judet si din organizatiile TSD din tara.

 Biroul de presa TSD Bistrita-Nasaud.

.


P.S. Favorit pentru functia de presedinte judetean al TSD BN este purtatorul  de cuvant al C.J. BN - Ivan Bogdan-Gruia, care a dovedit in functia pe care o ocupa ca este un tanar capabil, talentat, bine pregatit si competent. Mai mult, in cercurile influente ale PSD se vorbeste depre Ivan Bogdan Gruia ca unul dintre liderii Romaniei de peste 8 sau 12 ani fiind pregatit inca de pe acum sa conduca la nivel national structuri importante din PSD la tineret si pe urma la seniori dar si structuri ministeriale. (Marius Chiuzan).

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii1946 vizualizări25 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0