Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 09 August 2020 - 30186 vizitatori azi
De 1 Mai, PSD sarbatoreste una din valorile de baza ale vietii sociale - munca cinstita.

1 Mai este sarbatoarea muncii, sarbatoarea celor care isi castiga traiul in mod cinstit, a celor harnici, a celor care prin ceea ce fac zi de zi ne ajuta sa realizam Romania Puternica. Inca de la momentul preluarii guvernarii am aratat ca solutia USL pentru Romania tine de munca, pe care o respectam si o pretuim. De aceea am reintregit salariile taiate in mod abuziv, de aceea am marit salariul minim pe economie, de aceea am sustinut masurile care au dus la deblocarea angajarilor in domenii cheie, precum educatia sau sanatatea. Vom putea depasi aceasta perioada dificila din punct de vedere economic doar daca vom demonstra ca suntem seriosi si responsabili. In acest sens USL a venit cu o noua regula la guvernare, in care munca este valorizata, devenind regula si nu exceptia.

            Vrem sa transformam Romania intr-o tara in care din munca cinstita oamenii sa poata avea un trai decent. Am inceput sa reparam din nedreptatile facute in ultimii ani, dar mai ales am pus capat risipei si jafului din banul public. Am facut ca Romania sa fie iarasi laudata de liderii straini, iar institutiile financiare internationale sa ne recomande pentru investitii.

            Doar impreuna, prin munca, seriozitate si responsabilitate vom reusi sa construim Romania Puternica, iar inceputul este unul promitator.

            PSD ureaza un 1 Mai bun tuturor romanilor.

 

1 comentariu2107 vizualizări01 mai 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0