Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Sa facem o bucurie de PASTE !!!

Cu ocazia Sarbatorii Pascale Organizatia Municipala de Tineret a PDL Bistrita va oferi astazi incepand cu ora 14.00 trecatorilor de pe pietonalul Liviu Rebreanu, oua de ciocolata, cozonac, precum si alte produse specifice acestei sarbatori. Evenimentul se va desfasura pentru al cincilea  an consecutiv cu prilejul celebrarii Invierii Mantuitorului Iisus Hristos si este sprijinit de catre consilierii municipali ai PDL si de doamna Doris Moldovan.   

         In acest an aceasta actiune este organizata si de tinerii democrati liberali din orasele Beclean, Nasaud si Sangeorz Bai, fiind sustinuta de deputatul Ioan Oltean si senatorul Cristian Florian.

        Cu aceasta ocazie membrii Organizatiei Municipale de Tineret a PDL Bistrita transmit tuturor credinciosilor care celebreaza in aceste zile acest Mare Praznic, sa  se bucure impreuna cu cei dragi de Invierea Domnului, sa aiba parte de un Paste duhovnicesc, un Paste fericit, o sporire a credintei, a iubirii si a pacii, iar bucuria  Invierii sa lumineze inimile si sufletele tuturor.

HRISTOS A INVIAT !                                               

                                                                       

 

MIHAI SARMASAN

Consilier Municipal PDL si Presedinte TDL Bistrita

0 comentarii2856 vizualizări03 mai 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0