Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 07 Decembrie 2019 - 2174 vizitatori azi
400 de copii vor invata despre Ziua Independentei direct de la Muzeul Militar National.

Joi, 9 Mai, cu ocazia Zilei Independentei Romaniei, organizez impreuna cu Primaria Sectorului 4 Bucuresti o vizita la Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I" (str. Mircea Vulcanescu 125-127) pentru 400 de copii din Centrele de Plasament de pe raza Sectorului 4.

Evenimentul va incepe la ora 10.00  si are ca scop familiarizarea copiilor din Centrele de Plasament cu istoria Romaniei si cu imprejurarile care au dus la castigarea Independentei de Stat a Romaniei in anul 1877.

        In sprijinul celebrarii acestui eveniment istoric am depus si un proiect de lege privind declararea Zilei de 9 Mai Ziua Independentei Nationale a Romaniei, sarbatoare nationala legala, zi nelucratoare (mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul Camerei Deputatilor: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=13094).

        Jurnalistii interesati de eveniment sunt bineveniti, insa pot avea acces in incinta Muzeului Militar National doar cu acreditare de la Ministerul Apararii Nationale.

 

 

Bogdan Diaconu

Deputat PSD Bucuresti

0 comentarii1862 vizualizări07 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0