Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 06 August 2020 - 19596 vizitatori azi
"Toti copiii merita o sansa!"

DONATIE DE CARTI pentru biblioteca din Poiana Ilvei. Campania numarul II. Pentru ca nu ne place sa lasam lucrurile facute pe jumatate, ne propunem ca incepand de astazi, sa readucem in atentia dumneavoastra un proiect demarat in toamna anului 2012, prin care ne propuneam cu totii sa-i ajutam pe copiii din Poiana Ilvei sa aiba o biblioteca a lor. Am reusit atunci sa facem un lucru minunat - sa adunam 5.000 de carti - insa nu a fost suficient pentru ca biblioteca sa dobandeasca un statut oficial. Mai sunt necesare 3.000 de volume, dupa care va putea fi angajat si un bibliotecar.

                     Lansam asadar astazi inca un apel, tuturor celor care constientizeaza importanta cartilor in viata copiilor si tinerilor, ca in perioada ramasa pana la vacanta de vara, sa se alature initiativei noastre, in asa fel incat noul an scolar sa-i intampine pe copiii din Poiana Ilvei cu o biblioteca finalizata si moderna.

                     Va asteptam la sediul parlamentar al senatorului Dorin Dobra de pe str. Liviu Rebreanu nr. 24, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 09:00-16:00.

    Actiune initiata si coordonata de catre senatorul Dorin Dobra si primarul comunei Poiana Ilvei, Eugen Benta.

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro 

0 comentarii2331 vizualizări10 mai 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0