Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 07 Iulie 2020 - 12048 vizitatori azi
Bistrita are reprezentant in Biroul National al Cluburilor Studentesti Liberale.

Presedintele Clubului Studentilor Liberali Bistrita, Adrian Solcan, a fost ales membru in structura de conducere nationala a CSL.In data de 11 mai 2013 au avut loc alegeri pentru structura de conducere a Cluburilor Studentesti Liberale din Romania. La conferinta au participat aproximativ 500 de studenti din intreaga tara. Evenimentul s-a bucurat de prezenta presedintelui Partidului National Liberal, domnul Crin Antonescu precum si de alti membri marcanti ai partidului.

Noul presedinte a CSL Romania este domnisoara Claudia Benchescu care alaturi de noua echipa aleasa isi doreste consolidarea identitatii liberale si asumarea unui rol active pe scena politica.

Motiunea pe care se bazeaza acest mandat se numeste "Reconstructia Romaniei - Sansa generatiei noastre", si presupune: fondarea Cluburilor Studentesti Liberale in universitatile romanesti, crearea comisiilor comune cu uniunile studentesti de elaborare a programelor pentru studenti, infiintarea Cluburilor Studentesti Liberale in cercurile tinerilor romani aflati la studii in strainatate, crearea comisiilor de specialitate CSL, infiintarea cercului de dezbateri al studentilor liberali si implicarea membrilor CSL in consolidarea structurilor partidului.

Adrian Solcan a fost primul primar al Consiliului Local al Tinerilor, fost delegat de tineret la Organizatia Natiunilor Unite (O.N.U.) si membru al Partidului National Liberal incepand cu anul 2011. Conduce organizatia studenteasca incepand cu anul 2011 si pana in prezent, urmand ca la nivel local sa aiba loc alegeri in urmatoarea luna pentru a stabili echipa ce va duce aceasta organizatie mai departe.

 

Departamentul de comunicare a CSL Bistrita,

0 comentarii2289 vizualizări13 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0