Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 3686 vizitatori azi
Lege pentru deblocarea activitatii APDRP.

Insuficienta si supraincarcarea personalului care lucreaza in agentiile responsabile cu gestionarea fondurilor europene este una dintre cauzele principale ale absorbtiei reduse a fondurilor europene, conform tuturor rapoartelor institutiilor europene.

Capacitatea administrativa insuficienta a fost sesizata in repetate randuri alaturi de alte cauze, inclusiv de autoritatile locale, ONG-uri, precum si de simpli cetateni. Personalul suplimentat, instruit si de calitate in aceste agentii va dinamiza activitatea si va influenta pozitiv capacitatea de procesare a solicitarilor depuse.

 Pentru a veni in intampinarea acestor probleme, deputatul Stelian Dolha a initiat, alaturi de zece parlamentari PNL un proiect de lege care modifica OUG 13/2006 referitoare la functionarea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Proiectul legislativ propune suplimentarea, incepand cu 1 septembrie 2013 a numarului maxim de posturi din APDRP. Printre initiatorii proiectului se numara alaturi de deputatul Stelian Dolha si fostul  ministru al agriculturii, Dan Motreanu.

 Biroul de presa al deputatului Stelian Dolha.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2296 vizualizări24 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0