Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Luni 24 Februarie 2020 - 5200 vizitatori azi
Activitati ale TSD BN de 1 iunie.

Organizatia de tineret a Partidului Social Democrat a desfasurat mai multe actiuni in acest sfarsit de saptamana, pentru a serba asa cum se cuvine ziua de 1 iunie. Vineri, 31 mai, membrii TSD, au mers la Gradinita cu program prelungit numarul 3 din Bistrita si la Gradinita 1 iunie din Beclean, unde alaturi de clowni, printese, dulciuri si cateva sute de baloane, i-au sarbatorit pe cei mai tineri dintre noi.

Astazi 1 iunie, am vizitat copiii de la Orfelinatul din Nasaud si din Beclean, unde am organizat cate o mica petrecere in cinstea celor care sunt serbati astazi. Mai multe imagini de la evenimente sunt disponibile pe pagina noastra de facebook la:

 http://www.facebook.com/tsd.bistritanasaud.9

Alaturi de organizatia TSD, la actiuni au participat Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, Ministrul delegat pentru dialog social, doamna Doina Pana, Deputatul Daniel Suciu, Primarii Mircea Romocea si Nicolae Moldovan, dar si Senatorul Ioan Denes.

Organizatia TSD Bistrita-Nasaud ureaza tuturor copiilor un 1 iunie fericit, plin de fericire, bucurie si impliniri.

 La multi ani!

TSD Bistrita-Nasaud

Presedinte

Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii1701 vizualizări01 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0