Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 25 Octombrie 2020 - 2964 vizitatori azi
Conferinta municipala a PRM,Bistrita.

   Marti, 31 aug. 2010, dupa amiaza la sediul PRM din Bistrita, a avut loc Conferinta de dare de seama si alegeri la filiala municipala. Astfel s-a incheiat interimatul asigurat de tandemul Ioan Pop-Unirea si Nelu Tirziu. Aceasta numire a fost facuta in urma dezertarii fostului presedinte ales, care a colindat pe la vreo trei partide si acum aduna semnaturi pentru al patrulea, cel al poporului(sau populistilor). In baza mandatului de reprezentare, cei 49 de delegati au ales noua conducere la municipiu, formata din: presedinte - Ioan Pop-Unirea, presedinte la organizatia de tineret - Flaviu Turdean, la organizatia de femei - Camelia Ghete, trezorerier - Antoaneta Morariu, Biroul Executiv fiind format din 17 membri celelalte nume le pastram protejate.

Sedinta a fost condusa de parintele Ioan Aurel Rus - vicepresedinte national al PRM si presedinte al filialei judetene Bistrita Nasaud si a inceput cu un moment de reculegere in memoria victimelor Dictatului de la Viena. In  cuvintul domniei sale, acesta a adresat un salut din partea Conducerii Centrale a partidului, prezentind rezolutia ultimei intilniri a acestui for coordonat de dl Dr.Corneliu Vadim Tudor - presedintele PRM - membru al Parlamentului Europei. Discutiile ce au urmat au reliefat starea jalnica a natiunii romane, condusa temporar de acesti iresponsabili ce ne guverneaza si asigura majoritatea parlamentara, care in loc sa se predea organelor de justitie pentru abuzurile savirsite, incalca pe mai departe Constitutia si Legile tarii, ducind economia si starea cetatenilor spre o fundatura fara iesire. Cu un Guvern ce a reusit sa ruineze intreaga tara si sa umileasca floarea culturii romanesti prin deciziile aberante luate, putem spune ca ne indreptam cu pasi grabiti spre lumea a treia sau a patra, daca ea exista. Abandonarea nejustificata a agriculturii, reducerea drastica a salariilor cumulate cu disponibilizarile anuntate, scaparea de sub control a preturilor, anularea compensarii medicamentelor si introducerea coplatii in sanatate, nu fac altceva, decit sa impinga pe cit mai multi catre sinucidere, in acest sens rata acestora crescind alarmant in ultimul timp. Grija zilei de maine, lipsa painii de pe masa, a traiului decent, a imbracamintei si acum a procurarii rechizitelor scolare genereaza o stare de neliniste si nervozitate fara precedent in rindul populatiei, ce intre noi fie vorba, isi cam merita soarta. Toti v-au promis un trai mai bun si ati vazut unde-ati ajuns. Din solidaritate crestina si umana, pentru ca suntem membrii unui partid crestin-nationalist-european, chemam populatia Romaniei sa sustina demersurile Partidului Romania Mare, pentru a scapa tara de molima portocalie si a-i reda demnitatea necesara. In acest sens, facem un apel catre cetatenii doritori de demnitate, de un trai decent si de libertate in exprimare si-i indemnam sa devina membri sau simpatizanti ai acestui partid, sa se desolidarizeze de cei ce i-au amagit promitind in stinga si in dreapta si in fapt ducindu-i la o saracie lucie .  Jos mafia!   Jos guvernul Boc!     Jos golaneala portocalie!         Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

                      Biroul de presa al filialei judetene a PRM-Bistrita Nasaud

0 comentarii5733 vizualizări01 septembrie 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0