Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Saptamana Solidaritatii si Tolerantei.(20 de poze)

Asociatia Pro-Apararea Drepturilor Omului, in parteneriat cu Institutia Prefectului si Inspectoratul Scolar Judetean, a demarat Saptamana Solidaritatii si Tolerantei, la sediul Pro-ADO, cu dezbaterea "Solidaritate in sanatate" - lupta impotriva cancerului la san, cu participarea Clubului Amazoanelor Bistritene, presedinta Livia Moldovan. A urmat sun genericul "Solitarul literar in solidaritate", o intalnire cu scriitorii din Societatea Literara "Conexiuni", presedinta Elena M. Cimpan.

Marti, la Institutia Prefectului, de la ora 14.00, este simpozionul "Anul european al cetatenilor, consacrat drepturilor care decurg din statutul de cetatean al Uniunii Europene" , la care participa Aniela Manea - Institutia Prefectului, Susana Galatan - ISJ, Veronica Campeanu, Geta Lapuste - Sc. nr. 1, prof. Ana Maria Tofana, Mihaela Rusu, Cecilia Zsejki, Stela Todea, Ancuta Berende, Monica Buboly - presedinte ARFA.  
Miercuri, la ora 14.30 va fi un dialog Asociatia Pro-ADO si persoanele private de libertate pe tema "Drepturile cetateanului european". Prezinta: Constantin Ioanitoaia (Penitenciarul Bistrita), iar de la ora 19.00: "Solidaritate in cantec", emisiune AS TV, cu Centrul Scolar de Educatie Inclusiva nr. 1 (director Vass Doris, Mariana Moldovan), Liceul de Muzica "Tudor Jarda" (director Claudiu Sular) si Asociatia Pro-ADO (presedinte Doina Orza).
Joi, la Cercul Militar Bistrita, de la ora 16.30 este vernisajul expozitiei "Solidari cu mediul construit de stramosi" - prezinta Corneliu Gaiu, Vasile Duda, Marcela Tamas. Participa Miriam Manchevici - flaut, prof. Leila Batinas - Liceul de Muzica "Tudor Jarda", iar de la ora 17.00, concert rock: All for One, Hemera’s, Gravity, corul "Allegretto" al Liceului de Muzica, prof. dirijor Ana Maria Razoare.
Vineri , la Liceul de Arte "Corneliu Baba", de la ora 9.00 este programata dezbaterea "Valori ambientale europene", realizatori arhitect Marcela Tamas si prof. Vasile Duda, iar de la ora 11.00 este "Carnavalul prieteniei si solidaritatii" - pietonalul Liviu Rebreanu, la care participa elevii claselor I-IV din scolile bistritene.

 

Menut Maximinian.

.

Foto din conferinta de lansare - Marius Chiuzan.
0 comentarii3178 vizualizări14 octombrie 2013




rss 2.0
rss 2.0