Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 09 Iulie 2020 - 4034 vizitatori azi
"Adoptiile" continua: inca un parlamentar al Romaniei va sprijini un liceu din Chisinau.

Inca un parlamentar al Romaniei a raspuns apelului Platformei unioniste Actiunea 2012 de a adopta simbolic un liceu din Republica Moldova. Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu va sustine in functie de necesitati Liceul Teoretic "Stefan cel Mare" din Chisinau, pe care il va vizita pe 13 septembrie.  Donatie de carte, de echipament scolar, organizarea unor excursii sau scoli de vara pentru liceenii chisinaueni in Romania, proiecte cu schimb de experienta pentru profesori sunt cateva dintre masurile pe care parlamentarul de la Bucuresti le va putea lua in cadrul campaniei "Adopta un liceu din Basarabia".

 "Campania "Adopta un liceu din Basarabia" reprezinta inca o piatra de temelie la viitorul comun al celor doua state romanesti, viitor la care contribuie si clasa politica din Romania", a declarat av. dr. Mihai Nicolae, co-presedintele Platformei unioniste Actiunea 2012.

Pana in prezent, peste 50 de senatori si deputati si-au aratat interesul fata de initiativa Actiunii 2012 si mai multi dintre acestia au ales deja liceul pe care il vor adopta: Camelia Khraibani se va ocupa de Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Chisinau, Ionut Savoiu de Liceul Teoretic "Lucian Blaga" din Chisinau, Ovidiu Raetchi de Liceul Teoretic "Iulia Hasdeu" din Balti, Stefan Burlacu de Liceul "Mihai Eminescu" din Edinet, Bogdan Diaconu de Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" din Straseni, Daniel Gheorghe de Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" din Calarasi si Mircea Dolha de Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu" din Chisinau. Grigore Craciunescu a fost primul parlamentar din Romania care a adoptat un liceu din Republica Moldova, "Petru Stefanuca" din orasul Ialoveni. Craciunescu a vizitat institutia de invatamant pe 1 septembrie, cu prilejul deschiderii anului scolar.

 

Platforma unionista Actiunea 2012   

      11 septembrie 2014.

0 comentarii2835 vizualizări11 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0