Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
"TARGUL DE PURICI" - LA ORA BILANTULUI.

S-a tras cortina peste prima editie a TARGULUI DE PURICI, organizat de catre  Lions Club Bistrita in vederea strangerii de fonduri pentru sustinerea  proiectelelor sale umanitare. La ora bilantului, din punctul nostru de vedere aceasta actiune a fost un mare succes,  care ne  obliga sa facem eforturi pentru  permanentizarea ei.

Exprimat in cifre, TARGUL DE PURICI a insemnat:

-          Un volum de munca de 2618  ore;

-          Un numar de peste 100 de persoane, din care 70 de voluntari, restul membri ai clubului si familiile acestora care au venit sa munceasca avand ca singura recompensa un sandwich si o sticla de apa,  uneori o supa calda ;

-          Peste 15 parteneri, institutii si firme implicate in buna desfasurare a targului;

-          Un numar de 7 sponsori, care ne-au ajutat cu mobilier, saci, cutii, carucioare pentru manipulat marfa, umerase, halate,  etc;

-          Peste 4500 de persoane care au vizitat targul;

-          Incasari in valoare de 32758 lei si donatii  de 1325  lei.

-          Aproape 30 metri cubi de haine care au fost donate la final catre 14 fundatii si asociatii din municipiu si judet.

Pentru aceasta reusita, dorim sa multumim si pe aceasta cale:

- Clubului Lions din Sankt Polten care  a venit cu propunerea de a organiza acest targ, ne-a  instruit si a donat cea mai mare parte a lucrurilor expuse.

-Partenerilor nostri: Primaria Bistrita, Centrul Cultural Municipal George Cosbuc, Directia de Sanatate Publica, Inspectoratul Scolar  Bistrita Nasaud, Camera de Comert si Industrie, Clubului Lions Sibenburgen, Clubului Antreprenor Junior, firmelor colegilor nostri care au ajutat cu transportul: Aletheia, Alex Art, Blajana, Chiuloasa, Inst Nistor, Oblio Astrans, Termoenergia, Trans Capa, Vatra.

-Sponsorilor: Leoni Wiring Systems, Ambient, Lucstar conf, Dedeman, Goldplast, Vitalia Servicii Pentru Mediu, Magazinele Vanity si Prestige.

-celor 79 de voluntari, din care  peste 50 de elevi si studenti  de la Universitatea Babes Bolyai-Extensia Bistrita, Scoala Postliceala Carol Davila,  Liceul de Muzica Tudor Jarda, Liceul de Arta Corneliu Baba, Liceul Industrial nr.1, Liceul Teoretic Sanitar,  Colegiul National Liviu Rebreanu.

-presei care a fost alaturi de noi in mediatizarea actiunii ;

-multumiri speciale aducem copiior care au donat jucarii, facand din acest raion unul din cele mai cautate si iubite raioane ale targului;

-nu in cele din urma bistritenilor care au vizitat targul, celor care au cumparat si celor care au facut  donatii, aceasta dovedind ca au incredere in ceea ce inseamna miscarea lionistica din orasul nostru si in capacitatea  Clubului Lions de a face actiuni care sa raspunda nevoilor comunitatii din care face parte.

Va asiguram ca banii obtinuti in urma acestui targ se vor intoarce catre cei aflati in nevoie si va invitam sa urmariti acest lucru  prin vizionarea paginii noastre de facebook  Clubul LIONS Bistrita, unde vor fi prezentate toate actiunile clubului, facandu-va astfel partasi la visul nostru de a-i servi pe cei in nevoie.

TARGUL DE PURICI SE INTOARCE LA ANUL!  VA MULTUMIM!

Lions Club Bistrita.

 

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii822 vizualizări20 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0