Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Cetatea Bistritei vazuta prin ochii copiilor.

In cadrul proiectului "Cetatea Bistritei vazuta prin ochii copiilor" va invitam la Ziua Portilor deschise, eveniment in cadrul caruia vom prezenta activitatile proiectului, realizarile acestuia (expozitie de desene, picture, tablouri din seminte), implicarea copiilor si informatii despre misiunea si rolul activitatilor cercetasesti in comunitate. Evenimentul va avea loc in data de 20.11.2014, incepand cu ora 1600, la sediul Organizatiei Nationale "Cercetasii Romaniei" - Centrul Local "Oscar Skrabel", situate in Municipiul Bistrita, Bd. Independentei, nr. 24-26 (in incinta Casei Sperantei, la demisol).

 Evenimentul face parte din graficul de activitati al proiectului "Cetatea Bistritei vazuta prin ochii copiilor", proiect cofinantat din bugetul local al municipiului Bistrita pe anul 2014.

Scopul proiectului "Cetatea Bistritei" vazuta prin ochii copiilor este formarea abilitatilor artistice si practice elevilor din Bistrita, stimularea cu privire la valorificarea si promovarea Centrului Istoric al Bistritei; sensibilizare cu privire la conservarea mediului inconjurator. Sprijinirea si sustinerea tinerilor in vederea formarii abilitatilor artistice si de protectia mediului prin metoda de educatie cercetaseasca contribuie la o dezvoltare corecta ca individ in plan social, cultural, educational si emotional.

Misiunea cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

 

Fundatia "Cercetasii Bistriteni"

Departamentul imagine, comunicare

 

Cu deosebita consideratie,

 Sidor Costinasi

 

"Cercetasii Bistriteni"

E-mail: office@scoutbn.ro

0 comentarii770 vizualizări20 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0