Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Englezii si Fundatia Progress au facut fericiti copiii de la Gradinita nr. 13 Bistrita.

O grupa de voluntari englezi a desfasurat, in perioada 10-20 noiembrie a.c., la Gradinita cu Program Prelungit nr. 13 din Bistrita o activitate de infrumusetare a holurilor gradinitei, prin picturi reprezentand scene din universul copilariei, din jungla, din diferite povesti. Actiunea face parte din proiectul de colaborare a Fundatiei Progress din Bistrita, pe care il are cu cei de la RJV Project Cumbria din Anglia.

 La incheierea actiunii au fost prezenti Gheorghe Crisan - presedintele Fundatiei Progress, Smaranda Muresan - coordonatoare proiect, si educatoare de la gradinita.
Liana Pop - directoarea gradinitei a multumit din suflet pentru actul artistic si caritabil facut de harnicul si priceputul grup englez, pentru daruirea si sufletul pus in executarea picturilor, de care se bucura nespus de mult cei peste 150 copii din cele sase grupe, din care 3 grupe romana, 2 grupe germana si o grupa maghiara.

Merita subliniat rolul educatoarelor care s-au implicat in actiune si au sustinut acest proiect: Szikszai Sylvia, Cristina Andronescu, Lia Talpas, Daniela Bumbu, Gabriela Hatos, Adina Ivan si Elisabeta Marasteanu, impreuna cu ingrijitoarele - Miluta Arcalean, Maria Ilies, Ana Filipas, Mioara Gabor si Viorica Urs.

In cinstea oaspetilor, grupele de copii au oferit un superb spectacol, aducandu-li-se multumiri din partea voluntarilor din Anglia, care au promis ca se vor reintoarce si vor continua.
In final s-au facut schimburi de suveniruri, poze de grup si oferirea de bucate traditionale romanesti.

 .

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii818 vizualizări23 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0