Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Expozitia de primavara Brickenburg - Zilele Fanilor Lego la Bistrita. (30 de poze)

Asociatia Brickenburg si Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud organizeaza Expozitia de primavara Brickenburg. Bistrita , 30 martie - 5 aprilie 2015. Orar: 11:00-19:00. Asociatia Brickenburg este constituita din persoane care apreciaza si doresc sa foloseasca posibilitatile deosebite ale jocurilor lego in ceea ce priveste dezvoltarea imaginatiei orientata spre scopuri constructive, imbunatatirea comunicarii intre indivizi, deprinderea unei gandiri ordonate, crearea obisnuintei de a reactiona prompt la rezolvarea unor probleme, deprinderea abilitatilor tehnice etc. Ca si asociatie independenta cu scop umanitar are la baza principiul respectulului reciproc si al efortului comun al membrilor pentru dezvoltarea unei comunitati educate si echitabile.

Scopul Asociatiei Brickenburg, prin evenimentele pe care le organizeaza si activitatile pe care le deruleaza respectiv coordoneaza, are in centru educatia prin nonviolenta, aducerea in atentia publicului larg a rolului constructiv pe care il are atragerea adultilor si copiilor in activitati nonviolente, stimulatoare de creativitate si analiza, de formare a spiritului de echipa si observare atenta a mecanismelor lumii in care traiesc.

www.brickenburgcluj.ro

.

Foto-reportaj de Marius Chiuzan.

0 comentarii742 vizualizări02 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0