Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 25 Februarie 2020 - 6808 vizitatori azi
MUNTII NOSTRI, CURATI, NU CURATATI !

Mediul inconjurator este tot mai agresat! Pentru a contracara, cel putin partial, aceasta agresiune continua, Clubul Lions Bistrita, in calitate de asociatie neguvernamentala, non-profit, a demarat proiectul "MUNTII NOSTRI, CURATI, NU CURATATI!" care cuprinde, pe parcursul anului 2016 mai multe activitati, printre care si Masa rotunda cu tema "Educatie si coercitie pentru pastrarea curateniei in natura". La intalnirea organizata in colaborare cu Institutia Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, marti, 29.03.2016, ora12, la sediul acesteia, sala 15, participa reprezentanti ai unor institutii, primarii, organizatii neguvernamentale cu preocupari in domeniu.

Teme care se vor dezbate:

1. Modul de prezentare a cunostintelor despre ecologie in scoli.

2. Instrumente ale coercitiei statului in domeniul pastrarii curateniei in natura: obligatii legale, probleme si limite practice .

3. Rolul voluntarilor in aplicarea legislatiei de mediu.

4. Este posibila introducerea in legislatie a obligativitatii agentilor economici sa introduca pe piata ambalaje refolosibile?

5. Rolul administratiei publice locale in aplicarea legislatiei de mediu.

6. Indicatori fizici si economici pentru evaluarea si urmarirea gradului de curatenie in natura.

 

 

Presedinte 2015-2016,

Ovidiu Clitan.

 

0 comentarii2240 vizualizări28 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0