Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 09 Iulie 2020 - 3388 vizitatori azi
TOATE PANZELE SUS LA C.A.R.P. BISTRITA ...

Presedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, aduce la cunostinta celor interesati ca marti, 10 mai, va avea loc Adunarea generala a asociatiei. Activitatea se va desfasura in sala de sedinte a Consiliului local, cu incepere de la ora 10.00

              Cu acest prilej, conducerea CARP Bistrita va prezenta Darea de seama privind activitatea consiliului pe anul trecut, Raportul privind executia bugetului de venituri si cheltuieli pe 2015, precum si Proiectul Bugetului de venituri si cheltuieli pe anul in curs. De asemenea,  presedintele Comisiei de cenzori va prezenta Raportul comisiei privind controlul financiar intern pentru anul trecut.

               Potrivit presedintelui Consiliului Director, Haidau Iorgu, un punct important al adunarii il reprezinta prezentarea modificarilor si completarilor la Statutul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita precum si a Regulamentului de Organizare si Functionare al CARP Bistrita.

                 Aceasta Adunare generala este de fapt poarta de lansare a activitatilor asociatiei pe anul 2016, urmatoarele activitati materializandu-se tot  in aceasta luna,  in 12 si 19 mai, cand membri CARP Bistrita vor participa la primele doua excursii organizate in acest an. Iubitorii de drumetii vor avea prilejul sa admire frumusetile patriei pe itinerarul Bistrita, Manastirea Toplita, Borsec, Poiana Largului, Targu Neamt, Gura Humorului, Vatra Dornei, Tihuta si mirifica Vale a Bargaului

                   "Sezonul turistic abia acum incepe", ne-a declarat presedintele CARP Bistrita , Haidau Iorgu, iar antecedentele in materie, ne garanteaza ca asa va fi.


 

              Adriana Palage.

0 comentarii2590 vizualizări09 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0