ONG-uri Duminica 27 Mai 2018 - 15836 vizitatori azi
SPECTACOL CARITABIL DE FOLCLOR PENTRU COPIII CU AUTISM.

In data de 23 iunie, ora 18:00, la Sinagoga Bistrita va avea loc un spectacol caritabil in vederea strangerii de fonduri pentru Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita. Spectacolul este organizat de artista Ioana Ardelean care, alaturi de Cornelia Ardelean-Archiudean, de profesorul Aurel Mustatea, pianista Deak Melinda si micii artisti Eduard  Dragu Salagean si Miruna Bologa vor sustine un recital de folclor cu pian.

""Suflet de stea" este un spectacol caritabil, un eveniment care a pornit de la ideea ca fiecare dintre noi are ceva de daruit si de invatat, ca binele atrage binele, ca empatia si generozitatea au cu adevarat forta abia atunci cand se materializeaza in fapte. "Suflet de stea" este un spectacol dedicat Asociatia Autism Europa Bistrita si Centrul de Resurse si Referinta in Autism Micul Print Bistrita, devenit posibil gratie credintei de nezdruncinat ca fiecare dintre noi putem face ca lumea din jurul nostru sa fie una mai buna, si nu doar pentru noi, dar si pentru cei de langa noi. Pentru ca orice comunitate, si societatea per ansamblu, are nevoie de exemple pozitive si de fapte bune. Iar acest lucru este, fara doar si poate, la indemana fiecaruia dintre noi", a explicat Ioana Ardelean.

Tinem sa ne pastram calitatea de ONG si sa oferim cat mai multe servicii gratuite cu ajutorul partenerilor si prietenilor nostri. Asta presupune o implicare si eforturi supraumane din partea parintilor, rabdare si sacrificii din partea terapeutilor, eforturi supraumane pe care le facem toti, parinti si specialisti pentru a oferi servicii specializate de calitate beneficiarilor cu tulburari de dezvoltare din Bistrita-Nasaud si judetele limitrofe.

In acest scop, in cadrul spectacolului vor avea momente speciale doi beneficiari ai Asociatiei, pasionati de muzica.

 Toate fondurile care se vor strange in urma vanzarii biletelor si in urma donatiilor vor ajunge la Asociatia Autism Europa Bistrita, asociatie care ofera, de la infiintare sa in 2007, servicii de informare, constientizare, consiliere si educare, organizare de cursuri de instruire in beneficiul copiilor cu tulburari din spectrul autist din judetul Bistrita-Nasaud, al familiilor acestora, al specialistilor si al comunitatii.


Pretul unui bilet este de 60 de lei si constituie o donatie minima
pentru sustinerea activitatii CRRA Micul Print.CENTRUL DE RESURSE SI REFERINTA IN AUTISM MICUL PRINT

0 comentarii2891 vizualizări14 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0