ONG-uri Duminica 24 Iunie 2018 - 1402 vizitatori azi
Tinerii au dat dovada de creativitate in promovarea judetul Bistrita-Nasaud.

Inceputul lunii august a oferit tinerilor sansa de a participa la inscrierea unui concurs de fotografie menit sa promoveze abilitatile tinerilor in manipularea uni aparat foto profesional, totodata de a pune in evidenta judetul Bistrita-Nasaud.

Tinerii au beneficiat pentru inceput de ateliere de descoperire personala, unde au invatat despre notiuni elementare de lideship si comunicare, ateliere menite sa-I ajute sa se dezvolte mai bine personal. Deasemenea ei au putut interactiona pe grupul professional creat special pentru ei in reteaua online Facebook. In acest grup profesional tinerii au socializat si si-au pus in valoare competentele acumulate pe tot parcursul proiectului.

Tinerii au profitat din plin de workshop-urile de initiere in folosirea unui aparat foto profesional. Ei au fost monotorizati si invatati de specialisti in domeniul fotografiei. Fiecare tanar a avut la dispozitie informatii si aparat foto pentru pregatirea concursului final, unde si-au prezentat lucrarile obtinute.

20 de obiecte turistice au fost puse in evidenta de catre acestia, iar primii 5 finalisti au fost premiati.

"A fost o placere sa participam la aceste activitati si mai ales la concursul final. Pe tot parcursul proiectului noi, tinerii, ne-am inchegat ca grup unit si datorita faptului ca acest hobby, fotografia, sta la baza relatiei-Ionut Tutula, locul I"

Proiectul a fost implementat in perioada August 2017 de catre Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society Bistrita, coofinantat din bugetul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud 2017, prin programul anual de finantari destinate ONG-urilor.

 

 

0 comentarii1806 vizualizări15 august 2017
rss 2.0
rss 2.0