Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 11 Decembrie 2018 - 17806 vizitatori azi
"Criza presei locale in Europa post-adevar".

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, in colaborare cu Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj, organizeaza in 24 Noiembrie,  dezbaterea "Criza presei locale in Europa post-adevar". Dorim sa discutam deschis despre criza in care se afla presa locala si despre posibilele cai de redresare.  Un oras european precum Cluj-Napoca merita o presa europeana. Economia s-a dezvoltat, calitatea vietii a crescut,  la fel si  asteptarile pe care le au oamenii in raport cu aspectele care le modeleaza existenta in capitala celei mai cosmopolite regiuni a tarii. Administratia si mediu de afaceri se adapteaza, presa a ramas in urma. La problemele cronice ale jurnalismului local, precum lipsa de credibilitate si subfinantarea, s-au adaugat si provocarile epocii "post-adevar". Intrucat credem ca, pentru a avea o comunitate puternica si prospera, Clujul are nevoie de o presa de calitate, dorim sa invitam la aceeasi masa reprezentanti ai institutiilor media, ai administratiei, ai mediului de afaceri si universitar, pentru a incerca sa gasim solutii pentru aceasta situatie.

Va invitam, astfel, sa participati la evenimentul nostru, care va avea loc la Liberty Technology Park, in 24 noiembrie 2017, cu incepere de la ora 17.30.

Inscrierile pot fi facute la email comunicare@nord-vest.ro.

O zi buna,

Andreea Marcu
expert comunicare
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest
tel: 0264/431550, fax: 0264/439222
mobil: 0755 777012
comunicare@nord-vest.ro
www.nord-vest.ro
www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest
www.youtube.com/user/ADRNordVest

 

0 comentarii2737 vizualizări12 noiembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0