Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Sambata 15 Decembrie 2018 - 8164 vizitatori azi
Creatiile unicat marca "Produs in Bistrita-Nasaud" - un cadou inspirat pentru 8 Martie.

Produsele realizate manual, in care mesterii populari si artizanii din cadrul Asociatiei  "Produs in Bistrita-Nasaud" si-au pus talentul si creativitatea sunt, cu siguranta, cadouri care vor face fericite doamnele si domnisoarele. De ce? Pentru ca intotdeauna ne dorim sa fim frumoase, unice, diferite de semenele noastre si este exact ceea ce ne aduc produsele marca "Produs in Bistrita-Nasaud", care mai pot fi gasite timp de cateva zile, la Targul de Martisor din Piata Centrala, in intervalul 10:00 - 18:00.

Peste 20 de artizani si mici producatori, membri ai Asociatiei "Produs in Bistrita-Nasaud" sunt prezenti, inca din data de 24 februarie 2018, la Targul de martisor organizat de Primaria municipiului Bistrita. Dupa martisoarele traditionale, lucrate manual, care au incantat cumparatorii, mesterii populari si artizanii propun acum creatii unicat sau de serie mica, destinate in special doamnelor si domnisoarelor: piese de imbracaminte cu motive traditionale, accesorii, bijuterii si cutii pentru bijuterii, alte produse din lemn si de artizanat, toate lucrate manual, cu multa maiestrie. 

Bunatatile alimentare facute dupa retete si procedee traditionale, prezente in mod constant la piata locala "Produs in Bistrita-Nasaud", organizata in fiecare sambata, in zona Centrala, se regasesc si ele in cadrul Targului de martisor de la Biserica Evenghelica. Puteti alege variate sortimente de produse de panificatie si patiserie, branzeturi si produse lactate, produse apicole, produse din fructe si legume, pastrav afumat si produse din pastrav. 

Indiferent pentru care din cele doua categorii de produse optati (alimentare sau mestesugaresti), un lucru este cert: alegand "Produs in Bistrita-Nasaud" sustineti economia locala.


Contact:

Elena-Maria Barbos - Director executiv.

0 comentarii1204 vizualizări07 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0