Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 27 Mai 2020 - 17762 vizitatori azi
"Go Romania!".

Avem deosebita placere de a va informa ca Ambasada Romaniei la Varsovia si Camera bilaterala de comert si industrie polono-romana, cu sprijinul Orlen Asfalt si al partenerului tehnic - InterCars Romania, organizeaza, in perioada 8-20 iunie, cea de-a doua editie a caravanei automobilistice de promovare turistica "Go Romania!".

Urmand succesul primei editii a acestui proiect, cand caravana formata din circa 20 de autoturisme retro Dacia si Polski Fiat a refacut itinerariul parcurs de turistii polonezi spre litoralul Marii Negre, in anii '70 -'80 ai secolului trecut, pentru aceasta vara, organizatorii isi propun ca destinatia finala sa fie Delta Dunarii.

Ineditul proiect este circumscris eforturilor de consolidare a vizibilitatii si atractivitatii tarii noastre pe piata poloneza de turism si contribuie, astfel, la repunerea Romaniei pe lista destinatiilor celor mai cautate de catre turistii polonezi. Reprezentantii celor doua organizatii partenere care reunesc iubitorii din Polonia ai vechilor autoturismelor romanesti Dacia 1100, 1300 si 1310 (Asociatia "Drum Bun" din Cracovia), respectiv Polski Fiat 126p (Asociatia "Krakowskie Maluchy Noca") vor calatori pe itinerariul Cracovia - Satu Mare - Bistrita - Iasi - Suceava - Focsani - Tulcea si retur, prin Focsani, Brasov, Sibiu, Oradea.

Programul caravanei include vizitarea unor obiective turistice reprezentative pentru orasele enumerate, precum si participarea la diverse actiuni de promovare organizate de autoritatile locale. Vor avea loc intalniri cu membrii comunitatii polone din Romania din judetul Suceava si un moment ceremonial la Mausoleul de la Marasesti, dedicat eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la ceremonia oficiala de start si sa urmariti calatoria pe pagina noastra https://www.facebook.com/caravanagoromania/


Persoane de contact:

Catalin Pah, Director Executiv, Camera bilaterala de comert si industrie romano-polona

Tel: + 40.741.079.704 sau + 48.504.339.172).

catalin.pah@gmail.com


Ignat Timar, Presedintele Asociatiei polono-romane din Cracovia

Tel: + 48.606. 294.829

ignat.timar@platinet.pl

0 comentarii2961 vizualizări10 iunie 2018
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0