Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 26 Iunie 2019 - 6750 vizitatori azi
Rotary Bistrita Nosa daruieste bucurie, de Craciun.

Uniti de valori precum prietenia si binele pus inslujba comunitatii, membrii Asociatiei Clubul Rotary Bistrita Nosa au adus bucurie, in preajma Craciunului, pe chipurile semenilor aflati in nevoie. Elevii Scolii generale din localitatea Stramba, Caminul de persoane in varsta din Tarlisua sau bursierii olimpici din Proiectul "Rotary Sustine Educatia" sunt cativa dintre beneficarii actiunilor derulate, in ultimele zile, de Clubul Rotary Bistrita Nosa. Valoarea totala a cadourilor de Craciun, in obiecte si bani, este de 9000 lei.

Actiunile caritabile au debutat cu donarea de carti, materiale didactice, echipamente IT, fructe, jucarii, ciocolata si obiecte de imbracaminte pentru cei 65 de prescolari si elevi ai Scolii generale din Stramba. Este o continuare a activitatilor incepute acum doi ani si prin intermediul carora, unitatea scolara a fost dotata cu mobilier, carti, materiale didactice si cadouri pentru micuti.

Au urmat bursierii Rotary Bistrita Nosa din Proiectul "Rotary Sustine Educatia". Cei 8 elevi cu rezultate exceptionale la invatatura, dar cu situatii materiale si familiale mai dificile au fost recompensati, fiecare, cu burse invaloare de 500 lei, iar studentul bistritean, care a intrat in program de cand era inca elev, a fost sustinut cu suma de 1000 lei. Pe langa sprijinul financiar constant al Rotary Bistrita Nosa, bursierii beneficiaza si de activitati de mentorat din partea membrilor Asociatiei.

Nu au fost uitate nici persoanele varstnice de la Caminul din Stramba. Pachetele cu fructe, dar, mai ales, vorbele bune si imbratisarile, in pragul Sarbatorii Nasterii Domnului, le-au facut sa simta ca inca mai au pe cineva aproape.

Bucuria si zambetele primite au fost pentru membrii Asociatiei Clubul Rotary Bistrita Nosa, cel mai frumos cadou de Craciun.

 

Rotary Club Bistrita Nosa este o organizatie nonguvernamentala ai carei membri actioneaza in mod voluntar pentru a servi binele public in societate si in profesie.

0 comentarii2072 vizualizări24 decembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0