Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 29 Ianuarie 2020 - 15708 vizitatori azi
Elevi din judetul Bistrita-Nasaud, la Scoala de Vara "Vocea mea in Europa".

Stimularea participarii civice in randul tinerilor si sprijinirea dezvoltarii abilitatilor acestora de comunicare, integrare soiala si promovare a ideilor si valorilor in care ei cred coroborate cu apartenenta noastra, a tuturor la marea famile europeana din care facem parte, au fost principalele beneficii ale participantilor la Scoala de vara "Vocea mea in Europa", organizata la Oradea, in perioada 02 - 05 septembrie 2019.

  Educatia reprezinta standardul cel mai inalt in dezvoltarea unui copil, de aceea, investitia in educatie reprezinta piatra de temelie in dezvoltarea unui tanar.  Raspunzand acestor nevoi, Centrul Europe Direct Bistrita, alaturi de Centrele Europe Direct din judetul Arges si municipiul Bucuresti, au organizat, in perioada 02 - 05 septembrie 2019, Tabara "Photovoice - Vocea mea in Europa".

 Avand ca obiective dezvoltarea abilitatilor tinerilor in domeniul photovoice, a creativitatii, simtului artistic, aptitudinilor de comunicare si stimularea constientizarii tinerilor cu privire la stilul de viata local si totodata imbratisarea si integrarea in marea familie europeana,  actiunea contribuie la promovarea diversitatii, identitatii locale, traditiilor, solidaritatii si de asemenea la constientizarea aportului Uniunii Europene la modernizarea si dezvoltarea calitatii vietii de zi cu zi a cetatenilor sai.

 Editia din acest an a adus impreuna 24 de tineri din judetele Bistrita-Nasaud, Arges si Bucuresti- cate 8 din fiecare judet, care au avut prilejul de a se initia in arta photovoice, de a-si dezvolta abilitatile sociale prin implicarea in activitati de echipa si de a cunoaste beneficiile imbunatatirilor aduse orasului Oradea, locatia centrala a activitatilor propusa in acest an, oras dezvoltat cu sprijinul fondurilor europene.

 Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/.

0 comentarii1617 vizualizări06 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0