Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 09 August 2020 - 29090 vizitatori azi
Training pentru jurnalisti "Europa viitorului".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud organizeaza in cadrul Proiectului Centrului de Informare Europe Direct Bistrita, trainingul pentru jurnalisti "Europa viitorului", la Cisnadioara, judetul Sibiu. Evenimentul isi propune facilitarea accesului jurnalistilor locali si regionali la informatii legate de noua agenda politica a Comisiei Europene.

 Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare Europe Direct Bistrita, in parteneriat cu Centrele Europe Direct din Comanesti, Valcea, Maramures, Buzau si Targoviste organizeaza in perioada 15 - 17 noiembrie 2019, in Cisnadioara, judetul Sibiu, trainingul pentru jurnalisti "Europa viitorului".

Evenimentul isi propune facilitarea accesului jurnalistilor locali si regionali la informatii privind prioritatile politice ale noii Comisii Europene generata de procesul democratic electoral, cu accentul pe stirile false si incurajarea schimbului de idei intre formatorii de opinie din  judetele participante.

Prin organizarea acestei activitati, va creste nivelul de informare al jurnalistilor cu privire la teme europene prioritare si ii va incuraja pe acestia sa difuzeze informatiile esentiale catre cititori.

Trainingul va fi organizat sub forma de instruire interactiva si dezbateri, iar participantii vor avea ocazia implicarii directe in discutii si schimb de pareri.

Evenimentul va fi moderat de lector Ciprian Cucu, profesor al Universitatii 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia.


  Contact: Monica Muresan, Secretar General, Manager Centrul Europe Direct Bistrita, tel./fax: 0263-230640, 230400,  europedirect@cciabn.ro

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.cciabn.ro/europedirect.

0 comentarii2933 vizualizări14 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0