Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 08 Aprilie 2020 - 9132 vizitatori azi
Natura in elemente LEGO(R) la Expozitia de iarna Brickenburg de la Bistrita!

Traditionala expozitie de iarna a Asociatiei Brickenburg de la Bistrita, organizata in colaborare cu Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, isi asteapta vizitatorii incepand de miercuri, 04 decembrie pana duminica 08 decembrie, la Casa Argintarului din strada Dornei nr. 5.

         Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si aduce in atentia publicului impresionante constructii originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociatiei Brickenburg. La aceasta editie, constructorii Brickenburg de toate varstele au pus accentul pe ideea respectarii naturii, majoritatea lucrarilor expuse abordand aceasta tema in diverse stiluri de constructie si sub diverse aspecte ale vietii reale.

        La fel ca in fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilitatile de combinare a elementelor LEGO® iar vizitatorii vor avea posibilitatea sa participe la atelierele si concursurile de indemanare, creativitate si viteza care se vor desfasura pe parcursul evenimentului.
         Asociatia Brickenburg, cu sediul in Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscuta la nivel mondial prin creatiile de inalta clasa realizate de membrii sai prezentate in tara si in strainatate, precum si prin evenimentele pe care le pune in practica.


         Va asteptam cu drag!

 

Manager,

Alexandru Gavrilas.

0 comentarii3073 vizualizări03 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0