Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 02 Iulie 2020 - 16796 vizitatori azi
Tineri din intreaga tara comemoreaza Revolutia Romana.

Tinerii din Bucuresti si din intreaga tara organizeaza pe 21 decembrie o serie de manifestatii dedicate comemorarii victimelor Revolutiei Romane din Decembrie 1989, manifestatiile debutand astfel cu "Marsul Eroilor" care va incepe sambata, de la ora 17:00, din fata Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

La manifestatie vor fi prezenti atat tineri din intreaga tara, cat si revolutionarii care s-au aflat in strada in evenimentele ce au avut loc acum 30 de ani

Manifestatiile vor fi incheiate printr-un concert caritabil in seara zilei de 21 decembrie , incepand cu ora 20:30 in Club Subteran din Bucuresti, la concert vor evolua artisti ai genului muzical de hip-hop, care vor canta "pro-bono", toti banii din bilete fiind destinati Muzeului Revolutiei de la Timisoara, pentru conservarea si promovarea memoriei Eroilor Martiri ai Revolutiei Romane.

Artisti consacrati ai genului Hip-hop au confirmat prezenta la concertul caritabil, artisti precum Tudor Sisu, Cedry2k, Dragonu aka 47 si multi altii.

"La exact 30 de ani de la Revolutie, va asteptam alaturi de noi pe toti cei care nu v-ati uitat Eroii, pe toti cei care respectati si pretuiti sacrificiul celor peste o mie de oameni care si-au pierdut viata in decembrie '89 si a sutelor de mii de romani care au luptat cu riscul vietii, atunci, pentru libertate si pentru noi, generatiile urmatoare! 

Asadar, va asteptam si pe voi in strada, pentru libertate, pentru o Romanie libera, pentru Eroii nostri" - au declarat organizatorii.

 

17.12.2019

0 comentarii3815 vizualizări17 decembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0