Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 05 Iulie 2020 - 11642 vizitatori azi
Creatiile unicat "Produs in Bistrita-Nasaud" - cadoul perfect pentru doamnele din viata noastra.

Doamnele si domnisoarele sunt din ce in ce mai selective atunci cand vine vorba despre tinute, accesorii si alimentatie. In ultimii ani, creatiile unicat, lucrate manual, cu elemente naturale si, in mod special, de inspiratie traditional romaneasca sunt foarte la moda. Un rol major in aceasta tendinta l-au avut creatoarele populare din Tara Nasaudului care s-au indarjit sa duca mai departe traditia, chiar daca i-au dat, pe ici pe colo, o tusa moderna.

La fel de la moda sunt produsele alimentare naturale, cu continut redus de zahar, fara aditivi si amelioratori.

Daca sunteti din Bistrita sau va aflati in oras in aceasta perioada, puteti indeplini dorintele fiintelor gingase din viata voastra, rasfatandu-le cu minunatiile create cu mainile si cu sufletul de catre meserii populari si artizanii membri ai Asociatiei "Produs in Bistrita-Nasaud".

Si pentru ca surpriza sa fie maxima, le puteti asterne o masa plina cu bunatati 100% naturale, realizate de producatorii locali.

Toate acestea se pot intampla in doar cateva minute, intr-un singur loc: Targul primaverii "Produs in Bistrita-Nasaud" din Piata Centrala, in vecinatatea Bisericii Evenghelice. Targul este deschis in perioada 6 - 8 martie 2020, in intervalul orar 10:00 - 18:00.

0 comentarii2611 vizualizări06 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0