Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Duminica 25 Octombrie 2020 - 216 vizitatori azi
Conferinta - "EUROPA DIGITALA".

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul de Informare  Europe Direct Bistrita in parteneriat cu DIH4 Society (Digital Innovation Hub) si Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, a organizat joi, 23 Iulie  2020, incepand cu ora 11.00, a doua editie a conferintei "Europa Digitala".

Scopul organizarii acestui eveniment a fost de a sustine cresterea nivelului  de constientizare si de intelegere privind strategia UE de digitalizare, de familiarizare a  companiilor interesate cu privire la fondurile care vor fi alocate in cadrul unor programe de finantare in perioada 2021-2027.

Pentru ca cei prezenti la eveniment sa primeasca raspunsuri cat mai corecte si de actualitate si astfel sa gaseasca solutii optime la nevoile lor, am invitat  alaturi de noi experti in acest domeniu:

  • Dl. Ioan-Sabin Sarmas, Presedinte al Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei;
  • Prof. Dr. Stelian  Brad, Presedinte Cluster Cluj IT;
  • Dna. Petra Szávics, CEO, InnoStrat Consulting, expert extern al CE;
  • Dna. Ioana Pavel- reprezentant al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest.

Evenimentul la care au participat un numar de 45 de persoane, in mare parte reprezentanti ai mediului de afaceri din judet, s-a desfasurat pe platforma ZOOM si a fost transmis live pe pagina de https://www.facebook.com/EuropeDirectBistrita, unde a fost urmarit de 29 de persoane.

 

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de Informare Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud.

Contact: Monica Muresan - Manager, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro

 

0 comentarii2170 vizualizări24 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0