Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 25 Februarie 2021 - 35758 vizitatori azi
Training pentru jurnalisti: "Europa si prioritatile noii legislaturi".

Mass - media are un rol covarsitor in formarea opiniei publice, cu atat mai mult cu cat s-a consacrat ca fiind mijlocul prin intermediul caruia este asigurata interfata legaturilor, conexiunilor, raportului dintre diversele structuri sociale, de la institutii publice, institutii comerciale, corporatii s.a., pana la individul particular. "Tot ce stiu eu este ce citesc in ziare"- ? Will Rogers.  

Continuam traditia unor parteneriate de comunicare pe teme europene cu massmedia locala! Timp de doua zile, 29-30 octombrie 2020, am fost gazdele celei de-a IV-a editii a trainingului dedicat jurnalistilor, ce a avut ca principala tema de discutii "Europa si prioritatile noii legislaturi". Conceput ca un sprijin in activitatea de documentare, evenimentul organizat de Centrele Europe Direct Bistrita, Maramures si Valcea a facilitat schimbul de opinii, cu privire la Uniunea Europeana si prioritatile sale, intre cei 12 jurnalisti participanti din trei zone ale tarii. Organizat online, pe platfoma Webex, sub forma unui atelier de lucru interactiv, evenimentul l-a avut ca invitat special si trainer pe dl. Ciprian Ioan Cucu, asist. univ. dr. in cadrul Universitatii "1 Decembrie 1918" din Alba-Iulia, care a dezvaluit o parte din secretele jurnalismului: manipulare, propaganda, instrumente de verificare a stirilor, informare, dezinformare... Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de Informare Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muresan - Manager, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, www.europedirectbistrita.ro

0 comentarii1967 vizualizări30 octombrie 2020
rss 2.0
rss 2.0