Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Inscrieri la ateliere de dezvoltare personala pentru tineri.

Asociatia Creative Ideas of Youth People to Society va desfasura in perioada 1-10 noiembrie proiectul EDU.SMART. Toti tinerii care vor sa deprinda abilitati si sa se cunoasca mai bine sunt invitati sa se alature proiectului.

Metodele de lucru sunt atat online cat si offline si vor contine 3 ateliere de dezvoltare personala dar si focus grupuri.

Scopul principal este de a-i ajuta pe tineri sa reuseasca in viata, sa i-a decizii ferme si sa se acomodeze mai repede in noile lor locuri de munca. Printre temele discutate se afla categoria voluntariat, public speaking, sau lideship.

 

Rugam tinerii sa adere la grupul de pe facebook al proiectului Edu.Smart sau sa ne contacteze la tel 0742279773 sau e-mail:creativeideasbn@gmail.ro

 

Proiectul face parte din categoria proiectelor de spijin si consiliere profesionala si personala ale asociatiei. Amintim ca in 2019 un astfel de proiect a fost desfasurat tot in aceasta perioada "Edu.Camp" iar in 2017 "Smart Education".

Proiectul este sprijinit financiar de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana de Tineret si Sport Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2072 vizualizări01 noiembrie 2020
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0