Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 25 Februarie 2021 - 35392 vizitatori azi
A aparut noul numar al revistei ACR - Autoturism.

A aparut noul numar al revistei Asociatiei noastre "Autoturism", care este inaugurat de editorialul Presedintelui ACR, intitulat "In aceasta stare a pandemiei de Covid-19, ACR a mers si merge inainte", prezentand pe larg stadiul realizarii sarcinilor pe acest an, in toate domeniile activitatii ACR, ca organizatie neguvernamentala.

 Problematica abordata in noul numar al revistei este complexa si reprezinta puncte importante de reper privind realizarea pachetului bogat de beneficii, avantaje si facilitati pus la dispozitia membrilor ACR.

 Articolele prezinta, de asemenea, date importante privind pregatirea automobilelor pentru sezonul rece, pentru calatoriile in tara si strainatate cu automobilul, informatii privind protectia vietii pe sosea, mai ales a elevilor in deplasarile lor spre scoala si domiciu, a rolului tot mai productiv al ACR in Societatea Civila din Romania. In paginile revistei se regasesc preocuparile ACR pe linia motorsportului si educatiei rutiere.

 Revista reprezinta, totodata un instrument util pentru membrii ACR si ceilalti automobilisti, precum si pentru institutiile cu care ACR dezvolta relatii de parteneriat etc.

0 comentarii1995 vizualizări03 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0