Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 25 Februarie 2021 - 35004 vizitatori azi
ACR are reduceri pentru membri si automobilistii care doresc sa-si dobandeasca aceasta calitate.

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Automobil Clubul Roman a pregatit pentru membrii Asociatiei si pentru toti automobilistii care doresc sa-si dobandeasca aceasta calitate, reduceri de pana la 48% la cotizatia de membru si 50% la taxa de inscriere, in perioada 27 noiembrie - 2 decembrie 2020.

 Membrii Asociatiei au parte un an intreg de asistenta rutiera certificata de ACR. Indiferent de problemele pe care le au cu automobilul, specialistii ACR in asistenta rutiera fiind gata sa intervina 24/24.

 Pentru ca stim ca in anul 2021 sunt multi automobilisti care planuiesc sa calatoreasca si fac calcule din timp, nu lasa o astfel de calatorie la voia intamplarii. De aceea, pentru cei care vor calatorii in tara si in Europa am pregatit reduceri la toate categoriile de membru auto.

 Beneficiile pe care le primesc automobilistii, membri ACR, pe teritoriul Romaniei sunt valabile si in spatiul comunitar european. Toate beneficiile membrilor ACR   si lista completa de reduceri le puteti afla de la consultantii nostri, pe care ii gasiti in sucursalele ACR din toata tara.

   Automobilistii pot afla de la consultantii nostri  care este categoria de membru ce li se potriveste si lista completa de reduceri la partenerii ACR.

 

 La multi ani tuturor romanilor!

0 comentarii1680 vizualizări26 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0