Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 22 Ianuarie 2019 - 15346 vizitatori azi
Miercuri, 22 septembrie - Ziua Europeana Fara Autoturism:

- diminieata (ora 8) concurs "cu bicicleta la scoala" (sunt premiati elevii care ajung la scoala cu Bicla);
- orele 15 - 17 activitati de animatie (jocuri si concursuri) pe pietonalul L. Rebreanu (o sa avem un stand in faca Centrului pt Tineret). F importanta sa anuntati biciclistii ca va fi si o "piata de schimb articole pentru biciclete" (incepand cu ora 16)!
Voluntarii care au tricouri, veste, ecusoane, rucsaci cu Ascendent ar fi frumos sa le aiba cu ei. Anuntati cat mai multa lume!Unii stiti, altii aflati acum ca, sambata, 25 septembrie este o zi f speciala in Romania: prima data cand se incearca o actiune de mare amploare de "evacuare" a gunoaielor din areale naturale, adica din cele mai frumoasele locuri, pe care localnicii sau trecatorii le "pangaresc" cu tot felul de deseuri...
Fara alta vorbarie, cei care sunt pentru idee si vor sa facem echipa sambata, trebuie sa urmeze cateva etape:
1. - inscrierea pe http://www.letsdoitromania.ro/ ca voluntar independent sau membru in echipa Ascendent (caz in care trebuie sa folositi codul de inregistrae 6444);
2. - echiparea cu elan si voie buna pentru sambata, intre orele 10-13, cu punct de plecare (probabil) din fata primariei.
 Tinem legatura si mai vb la Ziua Fara Auto (miercuri, intre orele 15-17) pe pietonal!!!Dr. Corina Ernst 

 

 

2 commentarii1351 vizualizări22 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0