Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 26 Februarie 2021 - 38386 vizitatori azi
Automobil Clubul Roman a pregatit surprize pentru membrii Asociatiei si pentru toti automobilistii.

Cu ocazia sarbatorilor Craciunului si a Anului Nou, Automobil Clubul Roman a pregatit pentru membrii Asociatiei si pentru toti automobilistii, reduceri de pana la 45% la cotizatia de membru si 50% la taxa de inscriere, in perioada 23 - 31 decembrie 2020.

 Membrii ACR beneficiaza un an intreg de asistenta rutiera certificata de la Automobil Clubul Roman, atat in Romania, cat si in strainatate. Orice problema intampinati cu automobilul, specialistii ACR in asistenta rutiera sunt gata sa intervina la orice ora din zi si din noapte.

 Stim ca in anul 2021 multi automobilisti planuiesc sa calatoreasca si fac calcule din timp si nu lasa o astfel de calatorie la voia intamplarii. De aceea, pentru cei care vor calatori in tara si in Europa am pregatit reduceri semnificative la toate categoriile de membru auto.

 Beneficiile pe care le primesc membrii ACR pe teritoriul Romaniei sunt valabile si in spatiul comunitar european. Toate beneficiile, avantajele si facilitatile membrilor ACR, precum si lista completa de reduceri le puteti afla de la consultantii nostri, pe care ii gasiti in sucursalele ACR din toata tara.

  Automobilistii pot afla de la reprezentantii nostri care este categoria de membru care li se potriveste cel mai bine si lista completa de reduceri la partenerii ACR.

 

 

ACR va ureaza Sarbatori Fericite!

0 comentarii1274 vizualizări22 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0