Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 10 Iulie 2020 - 6094 vizitatori azi
"I like to movie't - 2010"

In data de 23 august 2010 la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita, incepand cu orele 18:00 a avut loc evenimentul de decernare a premiilor LEO pentru Film. Prin marcarea acestui moment se incheie proiectul "I like to movie’t - 2010" care a inceput in data de 16 iulie 2010.

"I like to movie’t" este o competitie de film intre 3 echipe formate din 5 membrii fiecare care solicita participantii sa realizeze un film scurt cu durata intre 8 si 10 minute pe o tema aleasa de organizatori. Proiectul a fost initiat de Club LEO Bistrita si sustinut de Club Lions Bistrita. Pentru acest an s-a ales o tema "verde" si anume "Avem nevoie de masini in Bistrita?". Cei 15 participanti au libertatea de a raspunde cu da sau nu la aceasta intrebare, singura conditie fiind sa aduca argumente puternice in favoarea punctului lor de vedere.

Inainte ca cele 3 echipe sa intre in competitia efectiva, organizatorii au oferit un training gratis cu durata de 5 zile care a abordat teme precum: Comunicare, Creativitate, Brainstorming, Lucrul in echipa, Realizarea unui film si Scrierea unui sceariu.

Prin acest proiect s-a dorit cresterea constientizarii tinerilor din comunitate prin implicarea lor directa in abordarea si intelegerea problemelor din Bistrita. Prin intermediul trainingului oferit la inceputul competitie am realizat constientizarea participantilor cu privire la anumite aspecte ale Bistritei, o mai buna cooperare intre ei si o crestere a abilitatilor celor 15 tineri.

La evenimentul final de premiere a filmelor realizate de participanti au fost invitati membrii clubului Lions, tineri din comunitate, tineri voluntari si reprezentanti ai unor ONG-uri bistritene.

Adrian SOLCAN -
Delegat de Tineret la Na?iunile Unite 2009 / 2010
 UN Youth Delegate -Romania 2009 / 2010
tel: +0743.928395
www.adriansolcan.blogspot.com
"Investim in tineri, construim durabil"
"Investing in youth, building sustainable"

0 comentarii
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/bn/public_html/functions/function_pagecounter.php on line 37
0 vizualizări
24 august 2010
[ Închide secţiunea de comentarii ]


Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/bn/public_html/talkback/includes/functions.php on line 304
Comments and Guestbook Message
Bistrita News
Comments and Guestbook Message

There has been an error from which the program cannot recover. A message has been sent to the site administrator who will look into the problem. You can try to perform the operation again. It might have been a temporary problem and may work the second time. Or you may continue browsing other pages.