Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Luni 20 Mai 2024 - 14587
Wonder Events Fair: SOLD OUT pentru furnizori la cel mai mare targ de evenimente din Romania .

Mirela Retegan, Bob Radulescu si Geta Ungurean, printre speakeri Tombola pentru miri: marele premiu, o luna de miere in Maldive, Concert Smiley si Wonder Talk cu Smiley & Gina.

 Wonder Events Fair, cel mai mare si complex targ de evenimente din Romania, se va desfasura in perioada 23-26 noiembrie, la Cluj-Napoca, la Wonderland Resort. Organizatorii anunta ca toate standurile de prezentare destinate furnizorilor au fost ocupate, cu peste doua saptamani inainte de inceperea targului.

 "Noi avem peste 20 de ani de experienta in industria organizarii de evenimente. Am fost gazde pentru nunti, botezuri, petreceri de majorate, teambuilding-uri, petreceri de absolvire. Aproape orice eveniment poate fi inchipuit, noi l-am gazduit. Pentru Wonder Events Fair am alocat un spatiu extrem de generos, de 3.200 mp, unde vor fi standuri, demonstratii live, workshopuri, prezentari de moda. Vor fi prezenti, ca invitati speciali, in zilele de sambata si duminica, Smiley si Gina, care vor sustine sesiuni de autografe, poze, intrebari din public. Vor sustine workshopuri pe teme foarte interesante Mirela Retegan, Bob Radulescu, Geta Ungurean, Nicu Bocancea, Mac Florea, Zoltan Veres si altii", spune Darius Marza, organizatorul evenimentului.  

 

O luna de miere in Maldive, premiul cel mare al tombolei

 

Vizitatorii targului vor putea participa la numeroase activitati, workshop-uri, discutii sau demonstratii, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului. Organizatorii anunta ca persoanele care viziteaza toate salile de expozitie vor intra in tragerea la sorti pentru premiul cel mare: o luna de miere in Maldive, oferit de Wonderland Resort alaturi de partenerul sau, TOURECO. Cupoanele pentru participarea la tombola "Luna de miere in Maldive" se pot ridica de la standul TOURECO, doar in 25 si 26 noiembrie 2023, cand targul este deschis tuturor mirilor si publicului larg. Regulamentul de participare la tombola este disponibil pe pagina evenimentului si poate fi accesat AICI.

 

 

 

4 zile pline, un concept unic destinat si networkingului intre organizatori

 

Primele doua zile, 23 si 24 noiembrie 2023, sunt dedicate in principal segmentului B2B (Business-to-Business). Profesionisti din industria de evenimente se vor intalni intr-un mediu propice pentru discutii, ateliere, degustari si evenimente specifice. Workshopurile din aceste doua zile sunt deschise si publicului larg, insa pe 23 si 24 noiembrie NU se pot vizita si standurile expozitionale.

 

Zona expozitionala se deschide publicului SAMBATA, 25 noiembrie, de la ora 10.00, iar inaugurarea OFICIALA are loc la ora 11.30, in prezenta invitatilor speciali, Smiley & Gina si a altor personalitati.

 

Zilele de 25 si 26 noiembrie 2023 sunt destinate integral publicului larg. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la expozitii, demonstratii si evenimentele programate la scena.

 

Prima editie a evenimentului propune o abordare inovatoare care nu se limiteaza doar la conceptul de "targ de nunti", ci acopera toate segmentele organizarii de evenimente, indiferent de specificul lor. Wonder Events Fair este dedicat atat companiilor din industria de evenimente, cat si viitorilor miri si persoanelor in cautare de inspiratie.

 

      Workshop-uri si prezentari sustinute de experti: Geta Ungurean, Bogdan Bob Radulescu, Mirela Retegan, Nicu Bocancea, Mac Florea, Gabriela Popescu, Alexandru Ionesi, Zoltan Veres, Paul Plesa & Denis Stancsuy, Bianca Rusneac, Anca Dinu & Oana Stanciu

 

      "Wonder Talks, Live on Stage" cu Smiley & Gina Pistol, unul dintre cele mai indragite cupluri ale momentului. Cei doi vor veni in fata publicului cu povesti si sfaturi de viata, din experienta proprie, intr-o discutie deschisa moderata de Anca Dinu si Bogdan Bob Radulescu

 

      Concert LIVE Smiley + alte concerte si momente artistice

 

      Zona de expozitie si targ, desfasurata pe o suprafata de 3.200 mp, cu standuri, demonstratii si un live stage pentru prezentari de moda, concerte si demonstratii live

 

      Intalniri, workshop-uri si networking pe teme precum aranjamente florale, hair & make-up, gestionarea emotiilor, marketing si organizarea de evenimente.

 

 

 

Black Friday: 50% reducere la Workshop-urile Wonder Events Fair!

 

In spiritul Black Friday, toate workshop-urile Wonder Events Fair vor avea preturi reduse cu 50% in perioada 10-12 noiembrie. Profesionistii din industria evenimentelor si cei curiosi sa afle mai multe despre ce ofera evenimentul, pot activa reducerea folosind codul promotional  pe www.bilete.wonderland.ro.

 

Costul unui bilet de intrare in targ este de 20 lei, rezervat in avans online, Biletele vor putea fi achizitionate si la fata locului, in zilele evenimentului, la pretul de 30 lei.

 

 

Wonder Events Fair, punct de referinta in industria evenimentelor din Romania

 

Peste 5.000 de vizitatori din intreaga tara sunt asteptati la cel mai mare targ de evenimente din Romania, la care vor participa peste 150 de furnizori de produse si servicii, 13 speakeri nationali si internationali, plus o serie de artisti cunoscuti.

 

Organizatorii spun ca evenimentul are toate premisele de a deveni un punct de referinta in industria de profil din Romania.

 

"La Wonder Events Fair se promoveaza schimbul de idei, inspiratia si colaborarea. Nu este doar un targ de nunti si evenimente, ci un eveniment bine structurat si diversificat pentru intreaga comunitate interesata de domeniul organizarii de evenimente, de la viitori miri care sunt in toiul pregatirilor pana la parinti care cauta solutii cat mai creative si complete pentru evenimentele dedicate copiilor lor", adauga Darius Marza.

 

Transport GRATUIT pentru vizitatorii Targului

 

Pentru a facilita participarea in zilele de weekend organizatorii pun la dispozitie trei curse regulate pe liniile 46B, 35 si 43B, cu pornire din statiile A. Vlaicu, Piata Garii si Grigorescu. Imbarcarea se face pe baza biletului, ecusonului sau a oricarei alte dovezi care confirma participarea.

 

Despre Wonderland Resort

Wonderland Resort este un complex de lux ce ofera servicii complete pentru evenimente, de la nunti si conferinte, petreceri private si corporate, concerte si spectacole, pana la  sejururi all inclusive si team building-uri. Cu facilitati premium, precum hotel de 5 stele+, SPA, baza de echitatie, terenuri de tenis, fotbal si paintball,  si o echipa dedicata, Wonderland Resort este alegerea principala pentru cei care doresc sa transforme orice eveniment intr-o experienta memorabila.

 

MEDIA KIT (afise, fotografii la rezolutii mari, video prezentare + video animatii)

 

Contact:

Wonder Events Fair PR Team

Anca Dinu

Telefon: +40 722 870 000

 

Informatii despre bilete, expozanti si alte detalii organizatorice

Alexandra Miklós

Telefon: +40 758 531 121

 

Email: fair@wonderevents.ro

0 comentarii4396 vizualizări10 noiembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0