Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Comunicare in limba germana.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud  organizeaza in  perioada  19 februarie - 22 martie 2013  o noua  serie de curs GRATUIT "Comunicare in limba germana" - nivel incepator, in cadrul proiectului strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Programele de formare profesionala planificate in cadrul proiectului sunt destinate somerilor, persoanelor inactive si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si sunt adecvate atat cererii de ocupare imediata, cat si abilitatilor participantilor.

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in calitate de beneficiar, implementeaza proiectul strategic "Regions for Jobs", finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Proiectul isi propune sa imbunatateasca capacitatea de ocupare a somerilor, persoanelor inactive si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din cele trei regiuni implicate, Nord Vest, Centru si Sud-Muntenia, care vor beneficia de sprijin pentru gasirea unui loc de munca sau pentru initierea unei afaceri prin: consiliere si medierea muncii, certificare de competente dobandite in mod non-formal, formare profesionala, activitati de mentorat.

Furnizarea de servicii de formare profesionala este tintita pe cererea de ocupare imediata, si in acelasi timp, pe tipul de pregatire adecvata abilitatilor participantilor, cursurile fiind organizate ulterior parcurgerii tuturor etapelor de consiliere profesionala.

Cursul de initiere "Comunicare in limba germana" - nivel incepator are o durata de 52 de ore. Aceasta serie se va desfasura in perioada  19 februarie - 22 martie 2013.

Cursul este autorizat in conformitate cu legislatia nationala privind formarea profesionala a adultilor, iar la finalizarea acestuia absolventii vor primi certificate cu recunoastere nationala.  

Cursurile oferite gratuit, continua pe toata durata de implementare a proiectului.

Pentru relatii suplimentare va stam la dispozitie la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, din str. P. Ispirescu, nr. 15A tel./fax: 0263-230640, 210039, e-mail: marketing@cciabn.ro, www.cciabn.ro, persoana de contact: Magda Cristina  - Responsabil formare profesionala.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2877 vizualizări07 februarie 2013




rss 2.0
rss 2.0