Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 26 Mai 2020 - 16696 vizitatori azi
A inceput Cupa Lions la Sah!

Clubul Lions Bistrita a demarat incepand din anul trecut o ampla miscare de sustinere a iubitorilor de sah: mesele din piatra amplasate in parcul Mihai Eminescu si sustinerea cu ocazia Zilei Varstnicilor, 1 octombrie, a unei competitii la nivelul Clubului Pensionarilor din Bistrita. In primavara aceasta, Clubul Lions impreuna cu Asociatia Sah Club Bistrita sprijina desfasurarea unei manifestari mai largi, destinate copiilor cu varste intre 7-14 ani. "Cupa Lions la sah" se va desfasura pentru inceput in 7 centre regionale (Uriu, Feldru, Muresenii Bargaului, Santioana, Lechinta-Teaca, Telciu si Bistrita-Liceul de Arte si C.N.A.M.) la inceputul lunii aprilie, urmand ca Finala sa se desfasoare la Bistrita, de 1 Iunie, Ziua Copilului. Circa 200 de copii au intrat sau vor intra in joc! Pentru a asigura buna desfasurare, profesorii de sport din fiecare centru primesc un set de 8 jocuri de sah. Marti, la Uriu, 41 de elevi silitori s-au concentrat asupra tablelor de sah. Joi, la Feldru va avea loc un simultan sustinut de maestrul FIDE Paul Rusan.

 

Sa nu uitam de Briana Balan, talentata noastra sahista de 11 ani, care la aceasta data este in plin Campionat national de juniori. In prima zi a repurtat deja o victorie! Sa ii tinem pumnii!

Sorin Herciu

Ovidiu Clitan.

0 comentarii2310 vizualizări03 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0