Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Marti 26 Mai 2020 - 16400 vizitatori azi
Lupta pentru Unire - Cupa "27 martie".

Echipe de cluburi sportive din toata tara isi vor disputa "Cupa 27 martie" la lupte libere. Concursul organizat sub egida Platformei Civice Actiunea 2012 cu prilejul implinirii a 95 de ani de la unirea Romaniei cu Basarabia se va desfasura sambata, 6 aprilie, de la ora 10:00, in comuna Cislau, Nehoiu, judetul Buzau.  Steaua, Dinamo, Clubul Scolar Sportiv 4 si Clubul Scolar Sportiv 5 din Bucuresti, echipe din Buzau, Galati, Tecuci, Brasov, Amara, Calarasi, Onesti si Vaslui vor fi angrenate intr-o competitie menita sa sensibilizeze sportivii cu privire la aspectul reintregirii nationale.

             "Mesajul nostru se indreapta mai cu seama catre micii sportivi, care trebuie sa afle ca dincolo de Romania, la est, se afla tot Romania, numai ca sub alta denumire deocamdata, aceea de Republica Moldova", a declarat Gabriel Vasile, unul dintre organizatorii concursului.

             Cupa "27 martie" reprezinta evenimentul care incheie seria de actiuni organizate de Platforma Civica cu ocazia sarbatoririi a 95 de ani de la Unire.

 

 

Platforma Civica Actiunea 2012                                                                                             5 aprilie 2013              

0 comentarii1750 vizualizări05 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0