Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Cursurile de perfectionare "Evaluator Proiecte" acreditat CNA si "Expert Leader".

Grupul de Actiune Locala Federatia pentru Dezvoltarea Zonei Rurale "Bargau - Calimani" organizeaza doua cursuri de perfectionare "Evaluator Proiecte" acreditat CNA si respectiv "Expert Leader" adresate membriilor GAL.Cursul de perfectionare "Evaluator Proiecte" organizat de asociatia noastra, va avea loc in perioada 22-25 aprilie 2013, la Dealul-Negru, judetul Bistrita-Nasaud.

Seminarul de instruire "Expert Leader" va avea loc in perioda 26-27 aprilie 2013 in aceeasi locatie. Cheltuielile privind cazarea si masa vor fi suportate de catre organizatori.

Obiectivul cursurilor de perfectionare il reprezinta desavarsirea competentelor privind scrierea, evaluarea si selectarea proiectelor. Cursurile furnizeaza notiuni specifice privind evaluarea proiectelor, cu aplicatii practice pe proiectele care se inscriu in Programul National de Dezvoltare Rurala si in Planul de Dezvoltare Locala a GAL. La finalul cursurilor participantii vor avea competentele privind interpretarea ghidurilor, utilizarea procedurilor de evaluare si selectare a proiectelor finatate prin PNDR, tipuri de proiecte care pot fi depuse in cadrul GAL, organizarea procesului de evaluare a proiectelor, solutionarea contestatiilor, raportul de selectie intermediar si final, precum si monitarizarea proiectelor selectate.

 

 

GAL FDZR "Bargau - Calimani", are sediul in comuna Prundu Birgaului, nr. 512, judetul Bistrita-Nasaud si este beneficiar al proiectului: "Functionarea Grupului de Actiune Locala, dobandirea de competente si animarea teritoriului", contract: C431.2021260635113/22.02.2013, finantat prin PNDR - axa 4 LEADER, sub-masura 431.2, privind implementarea planului de dezvoltare locala pe teritoriul care cuprinde comunele: Bistrita Birgaului, Tiha Birgaului, Prundu Birgaului, Josenii Birgaului, Dumitrita, Cetate, Budacu de Jos - judetul Bistrita-Nasaud.

 

Cu stima,

Chifor Adina

Manager GAL FDZR Bargau-Calimani

 

 

0 comentarii2898 vizualizări20 aprilie 2013




rss 2.0
rss 2.0