Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 2002 vizitatori azi
Cofetariile Polaris se extind in tot judetul Bistrita-Nasaud.(35 de poze)

In 1999 se deschidea in orasul Beclean primul laborator de cofetarie-patiserie, ce apartine de firma Polaris. Intre timp, cofetariile Polaris s-au extins in mai multe locatii din Beclean si Nasaud iar in curand renumita firma isi va deschide o cofetarie chiar in centrul municipiului Bistrita.

Cofetariile Polaris si-au castigat un bine meritat renume in domeniul patiseriei si cofetariei cu prajituri realizate dupa retete traditionale ca si la "mama acasa", cu ingrediente naturale si tehnologie traditionala.

Teodora Urda, director in cadrul lantului de cofetarii Polaris, ne-a declarat ca alaturi de prajituri, cozonaci si delicatesuri ce respecta intru totul preferintele gospodinelor din Ardeal, cofetariile Polaris ofera de cativa ani cele mai delicioase si spectaculoase torturi pentru nunti, botezuri si alte evenimente frumoase din viata familiei si a comunitatii.

In prezent, cofetariile Polaris au 15 angajati, dar odata cu deschiderea noilor cofetarii numarul acestora va fii cu mult mai mare.

De mentionat ca la reteta succesului cofetariilor Polaris a contribuit experienta de aproape 35 de ani a patroanei-sefa cofetar Aurica Urda, care la randul ei a instruit si pregatit o noua generatie de maestri cofetari ce duc mai departe traditia si maiestria artei din patiserie si cofetarie.

 Astazi, delicioasele preparate de cofetarie si torturile pentru evenimente  ale firmei Polaris pot fi gustate si cumparate de la targul de nunti "Expo Nunta 9" ce se desfasoara la restaurantul Terra din Bistrita.

 

 

Marius Chiuzan.

1 comentariu10738 vizualizări16 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0