Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6720 vizitatori azi
Este dreptul tau - tu alegi cine te reprezinta!

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, prin Centrul Europe Direct Bistrita, cu spijinul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, organizeaza marti 25 martie 2014, ora 14,00 la Hotel Coroana de Aur, Salon Jonathan Harker, Dezbaterea "Este dreptul tau - tu alegi cine te reprezinta!" Parlamentul European, rolul sau in viata de zi cu zi a cetatenilor, importanta participarii la alegerile europarlamentare 2014, rolul presei in promovarea dreptului fundamental de a alege si a fi ales in parlamentul European - cum comunicam eficient cu publicul tinta? - sunt temele inscrise pe agenda intalnirii (v. atasament).

Evenimentul se adreseaza jurnalistilor si purtatorilor de cuvant/expertilor comunicare din cadrul institutiilor din judetul Bistrita-Nasaud, care vor avea ocazia de a afla detalii din interiorul Parlamentului European, de a impartasi opinii si exemple de bune practici privind comunicarea pe teme europene de interes local.

Invitati speciali: Ioana Avadani - Director executiv, Centrul pentru Jurnalism Independent din Romania si Catalin Sorin Ivan - Deputat in Parlamentul European. Moderator: Tina Tucui - Agentia Nationala de presa Agerpress

Va rugam sa confirmati participarea pana in 21 martie 2014, prin completarea si trimiterea formularului anexat.

Deoarece numarul de locuri este limitat, selectia participantilor se va face pe principiul "Primul venit, primul servit!" in baza formularelor de inscriere primite.

Participarea dumneavoastra la acest eveniment este deosebit de importanta pentru noi si speram ca agenda sa va permita sa ne onorati cu prezenta.

  Contact: Elena-Maria Barbos - Sef Compartiment Promovare si Programe, Manager Executiv Centrul Europe Direct Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro.Cu stima,

Vasile Bar - Presedinte.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1918 vizualizări20 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0