Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 12 Iulie 2020 - 6398 vizitatori azi
Patru comune din Bistrita-Nasaud, securizate cu sisteme de supraveghere video.

AMG Romania a finalizat in cursul acestui an patru proiecte importante de supraveghere video stradala in patru localitati ale judetului Bistrita-Nasaud. Este vorba despre Rebrisoara , Dumitra, Salva si Chiuza, care incepand cu acest an dispun de sisteme moderne de supraveghere a intersectiilor si a punctelor importante din comuna. Camerele vor fi monitorizate atat de reprezentantii primariei, cat si de politisti locali. Un sistem video de supraveghere prezinta o serie de avantaje, cum ar fi acelea ca se pot dovedi anumite infractiuni produse, se poate monitoriza traficul rutier din localitate, se pot dovedi anumite fapte ce tin de ordinea public, se pot dovedi anumite fapte ce tin de gospodarirea comunala, se asigura supravegherea video la institutiile comunale (scoala, gradinita, primarie, camin cultural, politie).

Astfel accidentele rutiere, furturile, masinile suspecte sau infractorii dati in urmarire, vor fi inregistrati non-stop cu cele 25 de camere de supraveghere.

 

-

Cu stima, Adrian Moldovan

CEO AMG ROMANIA.

 

0 comentarii2429 vizualizări23 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0